7 dolog, amit nem tudsz az intim testrészeddel kapcsolatban

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
7 dolog, amit nem tudsz az intim testrészeddel kapcsolatban

Lehet, hogy még nem gondolkodtál rajta, de az is, hogy csak zavarban lettél volna, ha meg kell kérdezned. Így vagy úgy, de biztosan van pár fontos dolog, amit még nem tudsz a legintimebb testrészedről. De most lerántjuk a leplet!

A hüvely átlagos hossza 7-10 centiméter. Ez elég picinek tűnik, nem igaz? Valószínű, ha a partnered ezt tudná, számára is ijesztő lenne. Ám aggodalomra semmi ok!

A természet ezt is megoldja, ugyanis a izgalom hatására akár a kétszeresére is tágulhat a hüvely. Ám ha ennek ellenére is fájdalmas a szex, akkor vegyetek vissza a tempóból és használjatok síkosítót, valamint szánjatok elegendő időt az előjátékra.

Mert minél jobban ellazulsz, annál kevésbé lesz fájdalmas a behatolás.

Öntisztuló Kép forrása: locari.jp

Bizony, a vaginád megtisztítja saját magát! Hiszen tele van olyan mirigyekkel, amelyek a megfelelő folyadékokat termelnek, melyek tisztán tartják és óvják a hüvelyedet. Sőt, a legtöbb hüvelyi fertőzést általában a nők saját maguknak okozzák azzal, hogy azt hiszik jót tesznek, ha szappannal meg vízzel jó alaposan megmossák magukat. A tusfürdők, illetve más tisztálkodószerek (főleg azok, amelyekben semmi természetes anyag nincs) amellett, hogy irritálhatják a hüvelyt elpusztítják a mikroorganikus flóráját is.

Hiszen ha ezeket a természetesen jelenlevő jótékony baktériumokat kipucolja  az ember, azt idézi elő, hogy a rossz baktériumok és gombák elszaporodhatnak, viszketést és kellemetlen szagokat okozva ezzel. Szóval érdemes megtanulni a leckét: egy kevés intim mosakodó rendben van, de ennyi elég, a tested tudja mi a dolga.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv