Fetás spárgasaláta

Zabolai Margit
Írta: ,
Fetás spárgasaláta
A könnyű és finom saláták kedvelőinek ez a ropogós spárgás különlegesség biztosan ízleni fog. A krémes feta sajttal és az üdítő citromos-mentás fűszerrel kirobbanó ízélményben lehet részünk.

Hozzávalók

egy csomag spárga,
egy doboz feta sajt,
egy marék kapri bogyó,
egy evőkanál olívaolaj,
egy citrom,
egy csokor menta,
egy citrom leve

Elkészítése

1. Az olajat hevítsd fel egy serpenyőben és forgasd meg benne a spárgát. A zöldséget ez után öntsd egy tepsibe, és pirítsd meg kicsit a sütőben.

2. Az olajat, amiben a spárgát pirítottad, keverd össze kapribogyóval és a mentával, majd locsold meg vele a már kihűlt spárgát.  A kapribogyót zöldborsóval is helyettesítheted.

3. Végül add hozzá az összemorzsolt fetát és locsold meg citromlével.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba