5 ellenállhatatlan melegszendvics. Eláruljuk a titkos hozzávalót!

Írta: ,

Hogy miért is szeretjük a melegszendvicset? Gyors, tápláló és finom megoldás, ha már nagyon éhesek vagyunk. A következő változatok közül biztosan te is találsz kedvedre valót.

Ananászos éden

Első ránézésre talán meglepő, hogy hogyan találkozik az ananász és a melegszendvics, azonban érdemes kipróbálnod, hiszen ez az ízvilág egy teljesen új gasztro-világot nyit meg előtted.

Hozzávalók: Ananászkonzerv, ízlés szerint csirkemell vagy pulykamellsonka, vajkrém és sajt.

Az elkésztés nagyon egyszerű:

1. Kend meg a vajkrémmel a kenyeret, helyezd el rajta a sonkát, majd az ananászdarabokat. Szórd meg az egészet sajttal.

2. Tedd a sütőbe pár percre és már kész is az ananászos szendvics.

Tojásvarázs

Köztudott, hogy a tojás remek étel a fogyókúrában. Miért ne alkalmazhatnánk a melegszendvics készítés során is?

Hozzávalók: Melegszendvicsenként egy darab tojás, pár szelet téliszalámi és/vagy sült bacon, paradicsom, sajt.

Elkészítés:

1. Először készítsünk tükörtojást. Ha ezzel megvagyunk, akkor tegyük bele egy zsemlébe és rakjuk hozzá a téliszalámi/bacon szeleteket, a paradicsomkarikákat és a sajtszeleteket.

2. Ha esetleg nagyobb mennyiségben készítjük a szendvicseket, akkor érdemes később a sütőben még az egészet átmelegítenünk, hogy a sajt még jobban elolvadjon.

3. Természetesen egy kis ketchuppal, vagy majonézzel még izgalmasabbá tehetjük a szendvicsünket.