Ilyen nincs! Nézd meg, hogyan eszik az emberek a gabonapelyhüket

Zabolai Margit
Írta: ,
Ilyen nincs! Nézd meg, hogyan eszik az emberek a gabonapelyhüket

Kép forrása: Twitter: @chyyy_duhhh, @Vidarrina

A gabonapehely egy egyszerű étel. Azért találták ki, hogy még reggel, az első kávé előtt is el tudd készíteni. Tálba öntöd, tejet locsolsz rá, és kész van. Persze a dobozon vannak mindenféle extra tippek az aszalt gyümölcsökkel meg hasonlókkal, de legyünk őszinték, már azokra is furcsán nézünk, akik maguk keverik a müzlijüket. Az alábbi variációkat azonban már tényleg nem tudjuk hova tenni...

Narancslével

Valóban vannak olyan dobozok, amin azt állítják, hogy a gabonapelyhedet gyümölcslével is fogyaszthatod. De rendes ember ezt még annyira sem veszi komolyan, mint azt, hogy kérem, kapaszkodjanak, vagy hogy vigyázat, csúszós padló. Elég csak egy kicsit keresgélni a neten, és kiderül, hogy vannak, akik nem csak kipróbálták a müzli-narancslé kombót, hanem egyenesen rákattantak...

Forró tejjel

Jól néz ki ez a tálka müzli a pillecukorral, igaz? Szerintünk is – de nézd csak meg közelebbről! Tudod, miért buborékozik körülötte a tej? Azért, mert meleg! Igen, vannak emberek, akik forralt tejjel eszik a müzlit. Nem is értjük, hogy valaki miért öl extra energiát abba, hogy elrontsa a reggelijét.

Jéggel kérem!

Tudjuk, hogy a tengerentúlon hatalmas jégkultusz van, ott szinte elképzelhetetlen, hogy valaki jégkocka nélkül igya akár a csapvizet is. Pedig a horrorfilmekben is mindig rossz vége van annak, ha valaki kimegy a hotelből a jégládáig, mégis mindig kimennek. Ennyire fontos nekik. Mondjuk az iránt, aki azért megy ki, hogy a müzlijébe hozzon jégkockát, valahogy egy egészen picikét kevesebb szimpátiát tudunk érezni.

Evőpálcikával

Kész, végeztünk, erre már nem tudunk mit mondani. Lehet, hogy a müzli nem tipikusan az az étel, amit valamelyik nemzet konyhájához kötünk, de hogy nem ázsiai, az ziher. Akkor meg miért, ó miért eszi bárki is evőpálcikával? Ez körülbelül annyira praktikus, mint papírtörlővel itatni fel a vizet a kádból, ahelyett, hogy kihúznád a dugót. Eddig azt hittük, hogy az evőpálcikával kapcsolatban a legborzasztóbb dolog az, ha valaki rozmárt játszik velük. Tévedtünk.

Sörrel

Eszméletlen, hogy az emberek mi mindenre képesek azért, hogy legálissá tegyék a délelőtti alkoholfogyasztást. Lássuk be, a mimóza koktél is fura egy kicsit, de ahhoz legalább pezsgőt használnak, amitől egy hangyányit elegánsabbnak tűnik az egész, na de hogy sört a gabonapehelyre? Erre nem lehet mentség, hogy elfogyott a tej, de még csak az sem, ha éppen főiskolás valaki.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv