Ínycsiklandóan finom reggelik: pár perc alatt elkészülnek

Sándor Alexandra
Írta: , Frissítve:
Ínycsiklandóan finom reggelik: pár perc alatt elkészülnek
Lehangoló a tudat, hogy mindig ugyanaz a tányér müzli és ugyanaz a csésze kávé vár ébredés után a konyhában? Vagy talán még ennyire sincs időd, mert rögtön rohansz? Egészséges és élvezetes reggeli rutin kialakításával egészen más hangulatban kezdheted a napodat!
Miért kell enned?
A nap első étkezése gondoskodik az egyenletes vércukorszintről.

Amennyiben elmarad vagy túl sok gyors felszívódású cukrot tartalmaz, súlyos következményei lehetnek a dolognak: az alacsony vércukorszint akár ájuláshoz is vezethet, míg a kiugróan magas után éhségroham jelentkezhet.

A vércukorszint megfelelő szintjét a gyümölcsök képesek a legegészségesebb formában beállítani. Indítsd tehát a napot egy bögre zamatos gyümölcsválogatással, amelyhez müzlit és joghurtot/tejet is ehetsz!
Kávé mesterfokon
Otthon is átélheted a kávéházi élményt: egész szemek beszerzésével és daráló használatával kellemesebb aromájú feketét kaphatsz.

Azok a kávéfőző gépek is plusz kényeztetést nyújtanak, amelyek kapszulák segítségével varázsolnak eléd mindenféle ízes-habos csodákat. Vagy akár önts egy kis fahéjas tejet a bögréd megszokott tartalmához!