5 ellenállhatatlan melegszendvics – Eláruljuk a titkos hozzávalókat

Szendrey Adrienn
Írta: ,
5 ellenállhatatlan melegszendvics – Eláruljuk a titkos hozzávalókat

Hogy miért is szeretjük a melegszendvicset? Gyors, tápláló és finom megoldás, ha már nagyon éhesek vagyunk. A következő változatok közül biztosan te is találsz kedvedre valót.

Tojásvarázs

Köztudott, hogy a tojás remek étel a fogyókúrában. Miért ne alkalmazhatnánk a melegszendvics készítés során is?

Hozzávalók: Melegszendvicsenként egy darab tojás, pár szelet téliszalámi és/vagy sült bacon, paradicsom, sajt.

Elkészítés:

1. Először készítsünk tükörtojást. Ha ezzel megvagyunk, akkor tegyük bele egy zsemlébe és rakjuk hozzá a téliszalámi/bacon szeleteket, a paradicsomkarikákat és a sajtszeleteket.

2. Ha esetleg nagyobb mennyiségben készítjük a szendvicseket, akkor érdemes később a sütőben még az egészet átmelegítenünk, hogy a sajt még jobban elolvadjon.

3. Természetesen egy kis ketchuppal, vagy majonézzel még izgalmasabbá tehetjük a szendvicsünket.

Gyros-mánia

Imádod a gyrost és a melegszendvicset is? Miért ne vegyítenénk a kettőt?

Hozzávalók: Csirkemellfilé, gyros fűszerkeverék, paradicsom, paprika, uborka, sajt.



Elkészítés:

1. Vágd kockákra a csirkemellfilét és forgasd bele a fűszerkeverékbe. Hagyd állni egy kis ideig, majd készítsd el a húst.

2. Ha ezzel megvagy, akkor vágd apró kockákra a paradicsomot, a paprikát és az uborkát, keverd össze a hússal és helyezd el a kenyérszeleten.

3. Az egészet szórd meg sajttal és tedd be pár percre a sütőbe. Amint készen van, már élvezheted is a gyroszos melegszendvicset.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!