Spárga krémleves

Zabolai Margit
Írta: ,
Spárga krémleves

Selymes, üde ízvilágú leves, amit alig néhány hozzávalóból könnyedén elkészíthetünk. A citrom frissé teszi a tejszínes zöldséglevest. Ropogós kenyérkockákat is szórhatunk a tetejére.

Hozzávalók

egy csomag spárga,
egy kis doboz tejszín,
húsleveskocka,
egy közepes fej hagyma,
egy citrom,
kenyér

Elkészítés

1. A spárgák csúcsát vágd le, és tedd félre.

2. A hagymát kockázd fel és pirítsd meg egy kis olajon, majd öntsd fel egy kevés vízzel és főzd meg benne a spárgát a leveskockával. Ha kész, öntsd hozzá a tejszínt, és az egészet turmixold össze.

3. A kenyeret vágd kis kockákra és pirítsd meg egy serpenyőben, majd a spárga félretett részével együtt tedd a levesbe, amit frissen facsart citromlével ízesíthetsz.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba