5 tanács, hogy visszatalálj önmagadhoz, ha teljesen a padlóra kerültél

Dienes Petra
Írta: ,
5 tanács, hogy visszatalálj önmagadhoz, ha teljesen a padlóra kerültél

Kép forrása: barefootblonde.com

Ha elvesztetted a munkádat vagy véget ért egy szerelem, az mindig nehéz időszak, viszont minden befejezés egy új kezdet is egyben! Ebben az időszakban az a feladatod, hogy újraértelmezz bizonyos dolgokat és pozitív változásokat hozz a saját életedbe. Ahhoz, hogy ez könnyebben menjen, tanácsaink segítenek emlékeztetni téged arra az erőre, ami benned van, hogy egy új, boldog életet teremts magadnak, amit őszintén meg is érdemelsz!

Emlékezz arra, hogy mit szeretsz csinálni Kép forrása: hu.pinterest.com

Gondold végig, mikor érezted magad boldognak utoljára és vágj bele újból! Sokan mondják, hogy a jóról minek beszélni, hiszen az úgy a normális, pedig igenis muszáj néha igenis muszáj felhívnod a saját figyelmedet ezekre a dolgokra. 

Szóval itt az idő, hogy újra kapcsolatba kerülj azokkal a dolgokkal, amiket szeretsz csinálni. Legyen az sport, vásárlás, vagy csak egy séta a Duna parton, a lényeg, hogy mostantól nincs kifogás, bele kell vágnod és újra az életed részévé kell tenned.

Ennyi neked is jár!

Néha, ha elveszettnek és szomorúnak érezzük magunkat, másra nem is tudunk koncentrálni, csak arra, hogy milyen rossz helyzetbe kerültünk. Ehelyett viszont választhatsz egy másik megoldást is.

Szánj egy kis időt arra, hogy megvizsgáld az adott helyzetet.

Írd ki magadból a sérelmeket, vagy azt, hogy szerinted mi vezetett el odáig. Próbáld meg megkeresni a választ és lépj tovább úgy, hogy ezekből tanultál. Később ezekkel a plusz tapasztalatokkal gazdagabban pedig nyiss újra a világra, hiszen az univerzum minden nap küld jeleket, amik segítenek abban, hogy tovább haladj a jó úton. Nyiss, figyelj és kövesd az inspirációt, amit az élet kínál.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!