Vigyázz, kész, nyár! Önbizalomtippek az év legmelegebb napjaira!

Berényi Nóri
Írta: ,
Vigyázz, kész, nyár! Önbizalomtippek az év legmelegebb napjaira!

Kép forrása: unsplash

Mivel a legtöbben nem a Victoria’s Secret kifutóján éljük a mindennapjainkat, ezért néhanapján megesik, hogy megkérdőjelezzük saját önértékelésünket, sőt nyáron ez fokozottan jellemző lehet. Mert már nem védenek a vastag pulcsik és nagy kabátok, mindösszesen egy vékony réteg takarja testünket, mely egyesek számára nem a legkomfortosabb viselet, de hát mit tehetnénk, hiszen nyár van?! Íme, néhány tipp, hogy nyáron is jól érezd magad a bőrödben!

Első lecke: Ne takargasd magad! Kép forrása: pexels.com

Oké, szóval most már biztos szembesültél azzal, hogy elmúlt a tél, így könyörgünk, ne akard a vastag kardigánoddal eltakarni a karodat, vagy a hosszúnadrágodban elrejteni a lábaidat.

Még, ha úgy is érzed, hogy ezek a területek problémásak, nem ez a megoldás, mert hidd el, sokkal több figyelmet kapsz így a világtól.

Amit tenned kellene az az, hogy megtanulsz előnyösen öltözködni, az alkatodhoz megfelelően.

Mindenkinek vannak előnyös részei, ha te magad nem ismered fel, akkor inkább kérj segítséget, de semmiképp se takargasd magad nyáron!

Te sem fogod ettől jól érezni magad és a nyarat nem túlélni kell, hanem megélni!

Második lecke: Irány a strand! Kép forrása: pexels.com

Megdöbbenve hallom emberektől, hogy már tíz, húsz éve nem voltak strandon, nem élvezték a fürdőzést, mert nem akarnak fürdőruhába bújni és nem akarják mutogatni a testüket.

Mi van???

Elszomorító tény, de igaz.

Ezért okolhatnánk a mai társadalmat, de bűnbakok keresése helyett, inkább csak határozd el, hogy idén nem fogod feszélyezve érezni magad a strandon, nem azt fogod kémlelni, hogy éppen ki nézi a testedet, hanem csak és kizárólag arra koncentrálsz, hogy jól érezd magad.

Igen, ehhez az is hozzátartozik, hogy válassz egy jó fürdőruhát, hogy megtanuld végre szeretni a testet, amiben élsz és nem az alkatodtól függővé tenni az élményeidet.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!