Van választásunk – a múlt fájdalmai kineziológiával feloldhatók

Sütő Gyöngyi
Írta: ,
Van választásunk – a múlt fájdalmai kineziológiával feloldhatók

Mindnyájan tele vagyunk szorongással, fájdalommal, akárcsak szüleink, őseink voltak, és gyermekeinkre is átöröklődik a nyugtalanság, az elégedetlenség. A múltban szerzett lelki terhek energiablokkokat hoznak létre bennünk, megzavarva testünk, lelkünk és elménk működését. Talán sokan még nem tudják, de a múlt fájdalmai feloldhatók. Számtalan módszer létezik erre, az egyik ilyen a kineziológia, amelynek egyik fő nemzetközi képviselője az Amerikai Egyesült Államokból érkezett, Magyarországon élő Carol Ann Hontz. Az ő gondolatait tartalmazza cikkünk.

Az agy és a test

A bal agyfélteke működése a logikán alapul: elemez, érzékel, részletez, elemez, ítélkezik, figyelembe veszi az időt, félelmeket és hitrendszereket alkot.

A jobb agyfélteke holisztikus szemléletű, az egész képet látja, művészi képességeinket hordozza, nem érzékeli az időt, jelképekkel dolgozik, mentes a félelemtől és a hitrendszerektől. 

Amikor negatív inger éri a szervezetünket, testünk izmai elgyengülnek.

Ezt könnyen el tudjuk képzelni, ha arra gondolunk, hogy rossz hír hallatán megremegnek a térdeink, és úgy érezzük, hogy azonnal le kell ülnünk az energiaveszteség miatt. 

A stresssz hatása az agyra

Stresszállapotban a bal agyfélteke fokozott működésre kapcsol, és hajlamossá válunk „üss vagy fuss” válaszreakciót adni.

Egy jelenbeli esemény, amit rosszul élünk meg, felidéz bennünk egy múltbelit, amit egykor szintén rosszul éltünk meg, ezért traumát okozott nekünk.

Megragadunk a múltban, és csak a régi, romboló viselkedési mintákat követjük.

A negatív töltésű információk blokkokat hoznak létre bennünk, amelyek gátolhatnak tevékenységeinkben, és testi-lelki bajokat hozhatnak létre, például fejfájást, hátfájást, függőségeket, rögeszméket, önbizalomhiányt.

Tudati, tudatalatti és sejtmemória-szinten tárolunk információkat. A hazugságok, a félreértelmezések elhomályosíthatják a tudatos elmét, ezért a tudatalatti mindent igaznak fogadhat el.

A múltbel, stresszt okozó élmények feloldásával azonban megértjük, hogy szabad választásunk van, és egy jobb életminőséget választhatunk. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!