Változtathatsz az életeden anélkül, hogy valami drasztikusat tennél

Bodnár Alexa
Írta: ,

Úgy érzed, hogy teljesen megcsömörlöttél mostanában? Egyre unalmasabbak és szürkébbek a hétköznapok? Nem csak azzal változtathatsz az életeden, ha felrúgsz mindent, eladod a lakást, kilépsz a munkahelyedről és belevágsz egy hatalmas, hátizsákos utazásba. Néha a kisebb változtatásokkal sokkal nagyobb célt lehet elérni, ezért inkább adunk neked néhány tippet arra, milyen apróbb dolgokkal próbálkozz első körben. Ha ezek nem jönnek be, még mindig ott van a hátizsákos túra lehetősége, nem igaz?

Gyakran észre se vesszük, hogy sok dolgot, amit nem szívesen csinálunk, valójában azért teszünk, mert azt gondoljuk, mások részéről az az elvárás.

Az egyik alapvető változás, amivel próbálj meg élni, hogy adj le másoknak az igényeiből, és inkább azzal foglalkozz, azt csináld, ami neked tetszik.

Ne érts félre, nem arra bíztatunk, hogy ezentúl legyél önző és narcisztikus, de hidd el, sokkal jobban érzed majd magad, ha nem mindig másoknak szeretnél megfelelni.

Ehhez hozzátartozik az is, hogy adj le egy kicsit a perfekcionizmusból is, és tanulj meg hibázni.

Ha elrontottál valamit, azt pedig ismerd el és javítsd ki – ezzel is egy hatalmas adag feszültséget tudsz leadni.

Nem kell, hogy állandóan a te kezedben legyen a gyeplő.

Ha valamit nem tudsz kontrollálni, akkor csinálj helyette mást, mindig van ugyanis választásod.

Ha nem fogsz folyamatosan azon görcsölni, hogy egyedül irányíts mindent, sokkal felszabadultabb leszel, és sokkal több időd jut fontosabb dolgokra is.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!