Ez az 5 változás arra utal, hogy az életed rövidesen teljesen megváltozik

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ez az 5 változás arra utal, hogy az életed rövidesen teljesen megváltozik

Kép forrása: unsplash

Sokat gondolkoztál azon az utóbbi időben, hogy valami nincs rendben az életedben? Érezted úgy, hogy változtatnod kell, de nem tudtad, mit és hogyan kellene megreformálnod? Ez a belső késztetés egy nagyon fontos jele annak, hogy hamarosan tényleg gyökeresen megváltozik körülötted minden. De milyen jelek utalnak még erre?

Fontos barátoktól szakadtál el Kép forrása: unsplash

A barátokkal azért tartjuk a kapcsolatot és azért lógunk szívesen velük, mert hasonlítanak hozzánk. Megegyeznek az elképzeléseink, a terveink, a nézeteink és egyformán gondolkozunk az élet kisebb és nagyobb dolgairól. Ezért olyan lényeges jel az, ha fontos barátoktól távolodsz el, vagy érzed úgy, hogy meg kell velük szakítanod a kapcsolatodat, mert egyszerűen nem vagytok már egy hullámhosszon.

Ennek sok egyéb mellett az is az oka, hogy te vagy az, aki megváltozott és máshogy áll a dolgokhoz – ez különösen igaz akkor, ha a banda többi tagja továbbra is egy húron pendül. Mindez – bár nehéz – nem feltétlenül nagy probléma, különösen nem hosszútávon. Te egy olyan útra léptél, amire ők még nem állnak készen, és lehet, hogy soha nem is fognak. Azonban te már érzed, hogy nem értenek meg, esetleg vissza is húznak – ezért van az, hogy tudat alatt, vagy éppen tudatosan, de keresed a kiutat.

Rosszul alszol Kép forrása: unsplash

Furcsa lehet, hogy pont az alvási szokásokat említjük egy ilyen témát érintően, de tulajdonképpen nagyon is logikus az egész. Amikor változás előtt állsz, akkor először fejben kezded megreformálni a dolgaidat.

Talán nem is tudatosul benned, mire készülsz, de már álmodsz róla, vagy este azon jár az eszed, milyen megoldások közül választhatsz.

Ez óhatatlanul felületesebbé teszi az éjszakáidat, ezért lehet, hogy nyugtalanabbul fogsz aludni, és nem tudod jól kipihenni magadat. Persze ez nem túl szerencsés, és nem is jó, ha hosszútávon fennáll, ugyanakkor arra utal, hogy változás előtt áll az életed sőt, tulajdonképpen már a küszöbén állsz.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!