Válassz egy képet, és megismerheted a valódi személyiséged!

Szirák Viki
Írta: ,

Te is szereted a játékos személyiségteszteket, ahol egy-egy izgalmas érdekességet tudhatsz meg magadról, a szerelmi életedről vagy akár a jövődről? Akkor most jó helyen jársz! Ugyanis ebben a tesztben csak annyi a dolgod, hogy válaszd ki azt a képet, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el, ez mit fed fel a valódi személyiségedről.


Factfactories.com

Ha az első képet választottad

A türkiz levekkel borított kép arra utal, hogy te egy igazán optimista, vidám, de ugyanakkor kissé hebrencs lélek vagy.

Szeretsz kipróbálni újdonságokat, lételemed az utazás, és nem sokáig tudsz egy helyben maradni, hiszen hamar unatkozni kezdesz a rutintól és a mókuskeréktől.

Szórakoztató természeted miatt persze rengeteg barátod van, szinte állandóan jön egy új üzeneted, és csak nagyon ritkán van lehetőséged unatkozni. Ez igazán irigylésre méltó!

Ha a második képet választottad

A rózsák azt jelképezik, hogy egy nagyon érzékeny és romantikus lélek vagy, aki tele van szeretettel.

Ha valaki fontos számodra, azt nem tudod eltitkolni (és nem is akarod), emiatt pedig folyton elhalmozod őt kedves gesztusokkal.

Számodra a család mindig is az első helyet tölti be, imádod az állatokat, és mivel tudod értékelni a kapcsolataidat, sosem kell egyedül érezned magad, hiszen semmit sem veszel magától értetődőnek. Ez egy igazán ritka kincs!

Ha a harmadik képet választottad

A harmadik fotó azt jelzi, hogy te egy rendkívül kiegyensúlyozott, nyugodt és gondtalan személyiség vagy.

Hatalmas szenvedély lakozik benned, és ha valamibe belekezdesz, azt biztos, hogy 100%-os erőbedobással csinálod végig, mindegy, hogy munkáról vagy hobbiról van szó.

De ugyanez igaz a családi életedre is. Rendkívül erős lelked van, és tudod, hogyan maradj nyugodt a nehéz helyzetekben is, ezért sokszor tapasztalod azt, hogy mások támaszkodnak rád, és tőled várják a megoldást.

Ha a negyedik képet választottad

A négyes számú kép arra utal, hogy te igazán megnyerő, bátor, és sokszor nagyon őszinte típus vagy. Noha senkit sem szeretnél megbántani, sosem volt erősséged az, hogy csöndben maradj, pláne, ha valakivel nagyon nem értesz egyet.

Azonban van benned egy megfoghatatlan báj, ami miatt ezt úgy elő tudod adni, hogy végül senki se haragudjon meg rád.

Részben szuper humorérzéked is szerepet játszik ebben, hiszen pontosan tudod, hogyan nevettess meg másokat, még akkor is, ha rossz kedvük van. 

Ha az ötödik képet választottad

A fekete-fehér kép azt jelzi, hogy kreatív lélek vagy, akinek mindig is nagyon fontos volt az elegancia.

Nincs bajod a lazasággal, de tény, hogy te szereted mindennek megadni a módját, és ez sokszor az öltözködésedben is visszaköszön.

Remek érzéked van a ruhákhoz! Noha kreativitásodnak köszönhetően nagyon izgalmas módon tudod látni a világot, és mindig vannak jó ötleteid, kockáztatni már nem igazán mersz, mert nem tudsz eléggé hinni magadban.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv