Hogyan szoktál ülni? Ezt árulja el a személyiségedről

Balatoni Dóra
Írta: ,

Nem is gondolnád, de a testbeszédünk fontos része az is, hogyan ülünk például egy széken. A lábtartásunk nagyon sokat elárul a személyiségünkről, ezért érdemes odafigyelni rá például akkor, amikor állásinterjúra megyünk. Keresztbe tett vagy inkább összeszorított, egyenesen tartott lábakkal szeretsz ülni? Ezt árulja el a személyiségedről!

Ha leginkább keresztbe tett lábbal szeretsz ülni, akkor igazi álmodozó típus vagy. Képzelőerőd határtalan, hajlamos vagy elrugaszkodni a valóságtól.

Nem szeretsz unatkozni, kifejezetten rosszul érzed magad, ha hosszabb ideig egyedül kell lenned, társaságfüggő vagy. Szeretsz utazni, folyton hajt a kalandvágy, utazásaidra pedig rendszerint magaddal viszed a baráti társaságodat is.

Jól tűröd a változást, viszonylag gyakran költözöl és örömmel veted bele magad az új dolgokba.

Ha a lábadat rendszerint összezárva, egyenesen tartod még ülés közben is, akkor pontosság és precizitás jellemzi az egész életedet. Nem szeretsz késni és késlekedni, a találkozókon is rendre 10 perccel korábban megjelensz.

Okos és intelligens vagy, gyakran keménynek mutatod magad, ám belül nagyon is érzékeny vagy. Nehezen viseled a vitákat és a veszekedést, vágysz a békességre és nyugalomra.

Őszinteség jellemez és alapvetően kedvesen közeledsz mások felé. Csak keveseket engedsz magadhoz közel, de akit a szívedbe zársz, azt nagyon nehezen engeded el.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv