Túlsúlyosan is lehetsz elégedett – 5 eset, amikor nem zavarja a férfiakat a súlyfelesleg

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Túlsúlyosan is lehetsz elégedett – 5 eset, amikor nem zavarja a férfiakat a súlyfelesleg

Kép forrása: prettypearbride.com

A nők sokkal többet aggódnak pluszkilóik miatt, mint a férfiak. Sőt, utóbbiak tökéletesen boldogok akkor is, ha van rajtuk némi felesleg. Ez a nőkről messze nem mondható el, legalábbis ezt támasztják alá a felmérések. De tényleg ennyire számít, mit mutat a mérleg? Az alábbiak esetén egész biztosan nem fogja érdekelni a körülötted levő férfiakat, hogy van rajtad némi plusz.

Ha minőségi ételeket fogyasztasz Kép forrása: sunday-suppers.com

A karcsú alak a konyhában kezdődik, így aki vékony szeretne maradni, komolyabb edzések nélkül, garantáltan reform ételeket főz.

Ugyan vannak férfiak, akik szintén így élnek, sokan jobban szeretik a hagyományos fogásokat.

Akár igaz ez a te kiszemeltedre, akár nem, az biztos, hogy könnyebben leveheted a lábáról, ha nem kizárólag salátát fogyasztasz a társaságában, és nem csupán egy pohár vizet rendelsz a cukrászdában.

A randevúk folyamán kifejezett pluszpont lehet, ha te is jóízűen étkezel, szereted a minőségi, finom ételeket, és otthonosan mozogsz a konyhában.

Persze ez nem jelenti azt, hogy egészségtelenül és extrém sokat kellene enned, ez nyilván nem vonzó.

De ha mindössze egy-két pluszkilót jelent az, hogy te is nassolsz a moziban, és nem esel kétségbe egy hagyományos hamburgertől, akkor a felesleg miatt a barátod sem fog aggódni, abban biztos lehetsz.

A felesleg döntés kérdése Kép forrása: prettypearbride.com

Kivéve bizonyos betegségeket, amik befolyásolják a testsúlyt, a kövérség, vagy éppen a vékonyság döntés kérdése. Vannak, akik csak akkor tudnának olyan vékonyak lenni, amilyenek szeretnének, ha azért nagyon szigorúan diétáznának és sokkal keményebben sportolnának.

Ez – valljuk be – nem mindenkinek vágyálom és nem is mindenkinek van kitartása hozzá.

Ha úgy döntesz, hogy kockás hasat szeretnél, akkor meg kell reformálnod az étkezésedet, és keményebben kell elkezdened mozogni.

Dönthetsz úgy is, hogy jókat eszel, nem mondasz mindenre nemet, és csak akkor mész el sportolni, amikor tényleg kedved szottyan hozzá.

Ez is egy életmód, egy felfogás, ám azzal jár, hogy nem lesz kockás hasad. A te döntésed! Ennek tükrében akár élvezheted is a pluszkilóidat, hiszen a másfajta életvitel másfajta örömöket jelent.