Túl nagy a zaj körülötted? Így halld meg a belső hangodat

Berényi Nóri
Írta: ,

Volt már olyan furcsa érzésed döntéshozatal előtt, mintha egy furcsa hang szólna hozzád, és próbálna terelgetni az utadon? Akkor megsúgjuk, hogy ez egyáltalán nem a képzeleted szüleménye – ilyenkor a belső hangod próbál kapcsolatba lépni veled, amit hívhatunk akár megérzésnek is. És tudod mi a legjobb az egészben? Ha a következő módszereket kipróbálod, akkor hallgathatod meg a tanácsát, amikor csak szeretnéd!

Halkítsd le a külvilág zaját Kép forrása: bloglovin.com

Na persze, de hogyan? Teszed fel a kérdést jogosan. Nyilván nem arról van szó, hogy kérj meg minden körülötted lévő embert, hogy maradjon csendben, hanem arról, hogy egy olyan belső világot teremts magadnak, ahol folyton nyugalom és csend uralkodik.

És ne gondold azt, hogy ezt az élményt csak a nagy spirituális guruk élhetik át! Te is elsajátíthatod bárhol és bármikor, csak annyit kell tenned, hogy találsz egy helyet, ahol ellazulhatsz, és kizárólag a gondolataidra figyelhetsz

Miután már sikerült megteremtened a tökéletes nyugalmat magad körül, hunyd le a szemed, tegyél be olyan zenét, ami nyugtatólag hat rád, és egyszerűen csak hagyd, hogy jöjjenek a gondolatok. Az sem baj, ha semmi nem történik az első pár alkalommal, mert lehet, hogy ekkorra tudod kellőképp elengedni magadat.

És akkor jöjjön a feladat!

Biztos neked is van egy nagy álmod, ami csak arra vár, hogy megvalósítsd, de nem tudod, hogyan vágj bele. Akkor most képzeld el, hogy ezt az álmodat éppen megéled. Figyeld meg a körülményeket, éld át az érzést és nyugodtan tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit kell ahhoz tenned, hogy mindez manifesztálódjon. Lehet, hogy egy hang fog szólni hozzád, de az is lehet, hogy képeket fogsz látni. A lényeg, hogy minden nap – akár lefekvés előtt vagy ébredésnél – menj végig ezen a gyakorlaton, mert a végén ott lesz előtted a válasz.