Tudod alkalmazni a vonzás törvényét, ha közben előre meg van írva a sorsod?

Berényi Nóri
Írta: ,

Nehéz kérdés, amire a legtöbb ember keresi a választ. Ha hiszünk a sorsban, vagy végzetben, akkor bizony nehéz elfogadni a tényt, hogy könnyedén alkalmazhatjuk a vonzás törvényét, hiszen ott a pillanatnyi élethelyzetünk alapján cselekszünk, kívánunk dolgokat, pedig elvileg egy jóval hatalmasabb dolog terelgeti utunkat.

Ha bevonzol… Kép forrása: fashionising.com

Az egyszavas válasz a kérdésre egyértelműen igen. Tudod alkalmazni a vonzás törvényét, gyakorlatilag bármire, amire szeretnéd.

Ez semmilyen irányba nem befolyásolja majd a sorsodat, csupán az életkörülményeidre lesz hatással.

Vagyis kívánhatsz magadnak szebb autót, jobb párkapcsolatot, jobb munkát, a végén akkor is szembesülsz a neked kijelölt úttal.

Hogyan? Kép forrása: boredpanda.com

Amióta megjelent a Titok c. könyv és film, azóta az emberek szemében felcsillant a reménysugár, hiszen látták, hogy bárki képes csodálatos dolgokat bevonzani az életébe.

Aztán egy-két év elteltével, mikor az emberek kezdtek felháborodni,kijött a könyv folytatása, amiben az írónő leírja, hogy ehhez mi a legfontosabb tényező. Ez pedig a cselekedet volt.

Mert vágyhatsz te egy új kocsira, munkára, vagy bármire, ha nem teszel érte, akkor a képzelőerőd önmagában kevés. Senki nem fog egy sportkocsival beállítani hozzád, vagy megkeresni egy új munkahelyről, ha te nem teszel érte.

Tulajdonképpen nagyon egyszerű a recept. Ha akarsz valamit, akkor tegyél érte és a tiéd lesz. Az univerzum lesz a hátszeled.