5 tudatformáló tanács, hogy nyitottabb legyél a világra

Kovács Andrea
Írta: ,
5 tudatformáló tanács, hogy nyitottabb legyél a világra

Amikor tudatosan tágítod a látókörödet és megnyílsz a világ felé, akkor kezded csak el felfedezni, milyen sok csodálatos dolog van körülötted. Íme néhány tipp, hogy bátrabban vágj bele a kalandba!

Tedd meg, amitől félsz Kép forrása: nastygal.com

Ha félsz belebonyolódni egy kapcsolatba, ezért inkább nem találkozol azzal a pasival, aki odáig van érted, akkor ideje átformálnod a gondolataidat.

Akár az is megtörténhet, hogy semmi nem lesz köztetek, de lehet, hogy olyan barátság alakul ki, ami akár életre szóló is lehet.

De ameddig a félelmeid rabja vagy, ezt nem tapasztalhatod meg!

Több spontaneitást! Kép forrása: livefastmag.com

Ha általában minden lépésedet előre megtervezed, akkor most ideje ezen változtatnod. Nyilván kell egy alap „forgatókönyv” a napi tennivalóidhoz, de a szabadidődet már ne kezeld ennyire szigorúan.

Ha például a kollégáid elhívnak munka után moziba vagy egy italra, akkor legközelebb ne mondj nemet, hanem menj el velük.

Persze nem arról van szó, hogy egy nehéz nap után magadra erőltess valamit, ami teher számodra, de biztos vannak lazább napok a munkahelyeden, amikor korábban leléphettek. Na, ilyenkor ne indulj el rögtön haza, hanem dobj be pár ötletet esti program gyanánt. Ez gyakorlatilag csapatépítésnek is felfogható. :)

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!