4 módszer, amivel elkerülheted, hogy közönséges „tucat lány” legyél

Berényi Nóri
Írta: ,

Mit is jelent manapság „tucat lánynak” lenni? Talán azt, ha valaki nem meri Önmagát felvállalni, mert fél megmutatni az igazi személyiségét, ezért inkább beleolvad a környezetébe. Ha úgy érzed, néha neked is nehezedre esik magad mögött hagyni az elvárásokat, akkor olvass tovább – a következőkben megmutatjuk, hogyan léphetsz túl a megszokott kereteken, és hogyan lehetsz a külvilág szemében is az a ragyogó egyéniség, aki vagy.

Winnie Harlow kanadai topmodell erre a legjobb példa. „Pöttyös” modellként emlegetik, mert testét pigmentfoltok borítják. Mi lett volna akkor, ha elhiszi magáról, hogy emiatt nem valósíthatja meg nagy álmát, a modellkedést, és inkább bujkálva éli le az életét? Valószínűleg most nem a legnagyobb divatházakkal dolgozna együtt. Ő a tökéletes példája annak, hogy az apró szépséghibáinkat hogyan fordíthatjuk a javunkra.

Hagyd abba Önmagad kritizálását és mutasd meg a világnak, hogy te miben vagy „más”. Ez az a test, amiben élned kell, hozd ki belőle a legjobbat! Ha vannak szeplőid, hát viseld bátran (vannak férfiak, akik megőrülnek a szeplőkért), ha szép, kerek formákkal áldott meg a sors, hangsúlyozd ki a ruháiddal, ha pedig van egy görbület az orrodban, ne próbáld meg eltüntetni kontúrozással. Pont ezek a „hibák” tesznek egyedivé, miért takargatnád hát őket?

Tévedsz, ha azt gondolod, hogy Armanit, vagy Ralph Laurent érdekli az, hogy te, vagy bárki más mit szeretne viszont látni a kollekciójukban. Ők egyszerűen csak megalkotják azt, ami nekik tetszik és magasról tesznek mások véleményére, mert tudják, hogy úgyis mindenki őket fogja követni, vagy legalábbis a legtöbben.

Nyilván nehéz egyedi stílust találni manapság, amikor minden üzletet elárasztják a tömegcikkek, de azért nem lehetetlen. A lényeg az, hogy ne erőlködj, csak viseld azt a ruhát, ami igazán tetszik és, amivel kifejezheted az egyéniségedet. Ki mondja, hogy a piros nem megy a rózsaszínhez, vagy hogy nem keverheted a mintákat? Ne szabj gátat a fantáziádnak, hanem teremtsd meg a saját stílusodat és kezdd el diktálni a divatot!

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján