5 apró trükk, amivel azonnal sokkal vonzóbbnak érzed magad

Nagy Niki
Írta: ,
5 apró trükk, amivel azonnal sokkal vonzóbbnak érzed magad

Mindenkinek jól jön néha egy kis extra önbizalom, pláne akkor, ha nem érzi magát túlságosan szexinek. Bárkivel előfordul – hiába tudod, hogy gyönyörű vagy úgy, ahogy vagy (mert így van!), vannak rosszabb napok. Ilyenkor vedd elő ezeket a tippjeinket, és próbád ki őket, mert biztosan segíteni fognak!

Kényeztesd magad! Kép forrása: dustjacket-attic.com

Néha mindenkire ráfér egy kis kényeztetés, nem igaz? Az önbizalomhiány legjobb ellenszere egy kis vásárlás, egy fodrász, kozmetikus vagy körmös – ha azonban nem engedheted meg magadnak, hogy éppen elmenj ilyen helyekre, otthon is rendezhetsz magadnak mini-wellness délutánt.

Fillérekért vehetsz magadnak egy alkalmas arc- és hajpakolást vagy beszerezhetsz egy jó illatú fürdősót (ez is párszázas tétel), mellé pedig feltehetsz egy kis kellemes zenét. Fesd ki a körmeidet, radírozd le a bőrödet, borotválkozz meg tetőtől talpig – kicsit figyelj csak magadra.

Meglátod, olyan lesz, mintha újjászülettél volna.

Illatozz! Kép forrása: stylecaster.com

A szexisség nem csak azon múlik, mennyire jól nézel ki egy vörös miniruhában, vagy hogy hogy áll rajtad a magassarkú és a piros rúzs. Nagyon sok tényezője van annak, hogy mitől tartunk valakit szexinek, és ennek az egyik fontos eleme az illata.

Egy fűszeres, csípős, dögös aroma rögtön visszaadja az önbizalmadat, mert tisztának, ápoltnak és illatosnak érzed magad tőle. Néha váltogasd, hogy milyen parfümöt használsz, mert hamar hozzászokik az orrod, és te nem fogod érezni magadon.

Érdemes nappalra egy könnyebb, virágos változatot bevetni, estére, mondjuk randikhoz pedig jöhet az igazi dög!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!