Így töltsd fel magad jó energiákkal - Az ősz erre ideális!

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,

Nem véletlen, hogy a költőket, művészeket az ősz annyiszor megihlette, hiszen bódítóan szép látványt nyújt a színes falevelekkel teli táj és a lélekben is egészen érdekes változások zajlanak. Töltődj fel a természet energiáival! Csodálkozz rá ennek a fantasztikus évszaknak a szépségeire és tedd teljesebbé a mindennapokat ezzel a néhány kellemes tevékenységgel.

Neked van töltekező zugod? Kép forrása: racorn/depositphotos.com

A természet levedli nyári szép ruháját és ebben az átalakulásban minden szín és árnyalat olyan megkapó! Lásd meg ennek a csodás változásnak a szépségét úgy, hogy keresel egy kedves kis helyet, ahol le tudsz ülni egy padra és csendben elmerenghetsz a dolgaidon.

A töltekező zugok azért nagyon szuperek, mert ide kiléphetsz a hétköznapok forgatagából, gondjaiból és csak magadra és a természetre fókuszálhatsz. Kitisztul a fejed, az illatok, madarak hangja és a színek vidámsággal töltenek el. 

Nem várt lelki béke séta közben Kép forrása: Forewer/depositphotos.com

A fákból áradó energia stresszoldó hatású. A japánok például mélyen hisznek az erdők gyógyító erejében.

Azt vallják, hogy a sétálás kitisztítja és rendszerezi a gondolatokat. Az erdőkben barangolás élesíti az érzékeket is. Olyasmikre lehetsz figyelmes elmélyült sétáid során, amik fel sem tűnnének a rohanós mindennapokban. Önmagadban is elmélyülhetsz.

Én most sajnos egy nyomasztó időszakon vagyok túl és rengeteget segített a lelki felépülésemben, hogy erdőkben, csendes kis utcákban, tavak, patakok mellett sétálgattam. Érezni lehet, hogy egy belső béke költözik ilyenkor az emberbe. Jó szívvel ajánlom, hogy bóklássz kicsit az őszi avarban!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!