5 tipp, ahogyan titokban felkeltheted az érdeklődését

Kovács Andrea
Írta: ,
5 tipp, ahogyan titokban felkeltheted az érdeklődését

Titkon minden nő arra vágyik, hogy felkeltse a férfiak figyelmét, még akkor is, ha boldog párkapcsolatban él. Ha egyből arra asszociálnál, hogy ehhez méregdrága, márkás ruhákra van szükséged, akkor tévedsz. Az igazi férfiakat teljesen hidegen hagyja, hogy Jimmy Choo cipőt viselsz, vagy valami márkátlan utánzatot. Ami igazán számít, az TE magad vagy! Íme pár tipp, amitől bolondulni fognak érted.

Járj emelt fővel Kép forrása: theclosetheroes.com

Meglepődnél, de rengeteget nyom a latba a járásod és a testtartásod.

Ha folyton behúzott nyakkal, görnyedt háttal járkálsz, azzal azt sugallod magadról, hogy egy visszahúzódó, önbizalom-hiányos nő vagy, aki szeretne láthatatlan maradni. És nyilván nem ez a cél, ha szeretnéd felkelteni a férfiak, illetve a kiszemelt férfi figyelmét.

Szóval húzd ki magad, fejet fel, és járj úgy, mint egy igazi királynő! Így garantáltan megfordulnak majd utánad az utcán.

Ha egy nő jól néz ki, az önmagában nagyon kevés. Ne arra törekedj, hogy a külsőd mindig tökéletes és makulátlan legyen, mert nem csak ez számít – sokkal fontosabb a kisugárzásod és az, hogy mit közvetítesz a külvilág felé.

A tökéletes alak, hibátlan fogsor, csillogó, hosszú haj csak ideiglenesen köti le a férfiak figyelmét.

Nincs azzal semmi gond, ha szeretnél tetszeni valakinek, de ne csak a külsőségekkel próbáld elcsavarni a fejét, inkább mutasd meg, hogy milyen fantasztikus nő vagy!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!