Természetes energianövelő módszerek

Fischer Anna
Írta: ,
Természetes energianövelő módszerek
A tél közepén vagyunk, és sokunknak elfogyott már az energiája, így gyakran vagyunk levertek, fáradékonyak és kedvetlenek. Ezen azonban változtathatunk, felrázhatjuk magunkat és visszaszerezhetjük energiáinkat. Lássuk, hogyan valósítható meg mindez egyszerűen, anyagi ráfordítás nélkül, mégis hatásosan!
Friss levegő
Igaz, hogy hideg van kinn, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lehetne kimenni a levegőre. Hidegben a levegő is frissebb, így 20 perc séta már sokat számít az energiával való feltöltésben.
 
Sétáljunk rendszeresen, és lehetőleg szép helyen, például parkokban, erdőben, ahol kevésbé szennyezett a levegő. Ki tudja, talán kedvünk támad hógolyózáshoz és hóember építéshez - soha nem túl idős ezekhez az ember!
Mozgás
A mozgás minden egyes formája energetizál bennünket, ezért válasszuk azt, amihez csak kedvünk van, a hatás nem marad el: serkenti a vérkeringést, oxigénnel látja el sejteket, fitten tartja izmainkat és mindeközben szervezetünk boldogság hormont termel!
Menjünk kirándulni, futni, táncolni, vagy akár hegyet mászni, a friss levegőn mozgással töltött idő biztosan sokat fog javítani energiaszintünkön.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba