7 tény, amire idővel rájössz a testeddel kapcsolatban

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
7 tény, amire idővel rájössz a testeddel kapcsolatban

Minden egyes nappal egyre bölcsebb leszel. És ez nem holmi önsegítő könyvből lopott idézet, hanem a színtiszta igazság, ami szerencsére a fizikai létedre is kiterjed. Csokorba szedtük a testeddel kapcsolatos leglényegesebb felismeréseket, amelyek hozzájárulnak, hogy jól érezd magad a bőrödben!

Sosem fogod ropira diétázni magad

A „Kate Moss diéta” és társaik lehet, hogy néhány napig hatékonynak tűnnek – amíg a tested a koplalás miatti pánik közepette hirtelenjében elereszt egy csomó vizet. Hamarosan megvilágosodsz azonban, hogy szó sincs igazi fogyásról, azaz zsírveszteségről, ráadásul úgy lelassítod vele az anyagcseréd, hogy lecsaphat rád a rettegett jojó-effektus. Amire a legjobb gyógyír ugyebár egy óriás pizza, némi alkohollal…

Bármit felvehetsz

Nincs olyan, hogy túl nagydarab vagy túl öreg lennél egy cucchoz. Tojj magasról a külső elvárásokra! Igazán jó csaj vagy, tehát bármikor felveheted azt a szexi alkalmi ruhát, amit hetek óta nézegetsz a kirakatban. Ebben a szellemben akár rögtön el is indulhatsz felpróbálni mindent, amit a hasonló tévhitek miatt próbáltál kiverni a fejedből – valószínűleg mindenben dögös leszel!

Csak te veszed észre a „szépséghibáidat”

Gigantikus pórusok, töredezett hajvégek, egyenetlen bőrtónus? Eddigi életed során talán százezreket költöttél arra összesen, hogy megszabadulj tőlük. Kérdés, hogy volt-e értelme, hiszen: 1. úgy látod, hogy nem sikerült, 2. rajtad kívül mások nem is tudnak az égető problémákról, hiszen még az arcodba bámulva sem veszik észre őket. Felejtsd el az egészet, és költsd valami élvezetesebb dologra a pénzedet!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!