Tengerparti strandolás, vagy hegyi kirándulás? Ezt árulja el a személyiségedről

Kerekes Vivien
Írta: ,

Idézd fel a legutóbbi helyszíneket, ahol vakációzni voltál. Telepakoltad az autót törölközővel, napernyővel és papuccsal, majd elindultál a strandra? Vagy elraktál pár könyvet, felkaptad a túracipődet, és nekivágtál egy kirándulásnak a hegyekbe? Felmérések szerint az, hogy milyen helyszínre esik a választásod, nagyban összefügg a személyiséged bizonyos jegyeivel is, és számos érdekességet árul el rólad!

Introvertált vagy extrovertált? Kép forrása: lateafternoonblog.com

Egyszerű kérdésnek tűnik, hogy a hegyekbe vagy a strandra mennél-e szívesebben, de annál jelentősebb információkat közöl rólad a választásod.

Felmérések bizonyították, hogy az inkább befelé forduló, introvertált személyiségek szívesebben választják a hegyi túrázást, míg az extrovertált, kifelé forduló típusok a strandra voksolnak.

Úgyhogy egy dolog biztos: az úti célod bizony árulkodik a személyiségedről. 

Ha a hegyekbe mennél... Kép forrása: visitheworld.tumblr.com

Te inkább a túrázásra és a lélegzetelállító hegyi kilátásra szavazol? Szívesebben töltöd az idődet csendes helyeken, ahol viszonylag kevés emberrel kerülsz kapcsolatba?

Ez azt árulja el rólad, hogy minden bizonnyal nagyon jó hallgatóság vagy, és legtöbbször tisztában vagy a saját érzéseiddel. 

Szuper a megfigyelőképességed, így szinte az elsők között veszed észre, ha egy ismerősödnek új frizurája van.

A hegyek nyugalmát valószínűleg azért szereted annyira, mert ott zavartalanul elmerülhetsz a gondolataidban, és új erőt gyűjthetsz a hétköznapokhoz.