Tekints úgy a kisugárzásodra, mint egy virágra: nincs illat, nincs spiritusz! - Így fejleszd tökélyre a kisugárzásodat!

Berényi Nóri
Írta: ,
Tekints úgy a kisugárzásodra, mint egy virágra: nincs illat, nincs spiritusz! - Így fejleszd tökélyre a kisugárzásodat!

Kép forrása: lisaplace.se

Van, mikor úgy tényleg összekapod magad, tökéletes a sminked, a hajad, a ruhád és várod, hogy minden szempár rád figyeljen, de valahogy elmarad a várt hatás. Aztán olyan is van, mikor még ahhoz sincs kedved, hogy a legszakadtabb farmeredet felhúzd a legfakóbb felsőddel és azt veszed észre, hogy mindenki dícsérő tekintettel figyel rád az utcán. Ez pedig a kisugárzásodnak szól.

Amikor nincs helyén az önbizalmad… Kép forrása: yahoo.com

Akkor kisugárzásod sincs, illetve van, de olyan, mintha azt üzennéd a világnak, hogy: „Nehogy megközelítsetek!” És, hát ki szeretne kapcsolatot létesíteni egy ilyen emberrel?

Ahhoz, hogy ragyogó kisugárzásod legyen, a lelkivilágodat kell helyreraknod és szeretned önmagadat. Ez egyáltalán nem egy lehetetlen kihívás.

Csak döntsd el, hogy mától kezdve jól érzed magad a bőrödben, el tudod engedni a problémáidat, szereted magadat kívül-belül és akkor ezt mindenki észre fogja venni a környezetedben.

Mindenki jobban élvezi azoknak az embereknek a társaságát, akiknek jó kisugárzásuk van.

A kisugárzásod nem a ruháidon múlik! Kép forrása: chicneverland.com

Vagyis hiába veszed meg a legdrágább holmikat, ékszereket és egyéb kiegészítőket, ha belül nem érzed ezt a csillogást. Feszengeni fogsz és kényelmetlenül érzed majd magad a tökéletes szettedben.

De vannak napok, mikor nem érdekel az, hogy éppen ki lát meg az utcán kócos hajjal a no make-up napodon, mert csak magadra koncentrálsz és az élet iróniája, hogy pont ekkor figyelnek fel rád az emberek.

Egy egyszerű példával élve, mindenki szereti a szép virágokat, de az illatuk adja meg a pikantériájukat, mely beárasztja az adott helyiséget. Tekints úgy a kisugárzásodra, mint a rózsa illatára és máris megérted a lényeget.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján