Szingliként hagyj fel ezzel az 5 rossz szokással, különben nehezen találsz magadnak párt

Szőke Angéla
Írta: ,

A boldogsághoz nem feltétlenül szükséges egy párkapcsolat és nem is kell megváltoznod ahhoz, hogy találj magadnak valakit. Ugyanakkor előfordul, hogyha az ember egy ideje egyedül van, olyan szokásokat vesz fel, amik szabotálhatják azt, hogy rátaláljon egy új szerelem. Nem feltétlenül arra gondolok, hogy besavanyodott, zsémbes perszónává válsz, mindössze arra, hogy a független élet hajlamos kicsit megváltoztatni az embert. Az alábbi öt szokás megnehezítheti, hogy olyan párt találj magadnak, aki megérdemel.

1. Falakat emelsz magad köré

Ha több mint fél éve szingli vagy, könnyen előfordulhat, hogy hűvösen viselkedsz a fiúkkal. A lányok azt hiszik, hogy a férfiak csak az érzelmileg kiegyensúlyozott, nyugodt nőkre hajtanak és sajnos egy idő után hajlamosak ezt egy kicsit túljátszani. Ilyenkor általában az történik, hogy túl óvatos leszel és észre sem veszed, de falakat emelsz magad köré. Mindenkinek törték már össze a szívét és ezután valóban nehezebb megnyílni, de enélkül esélyt sem adunk egy új kapcsolatnak.

2. Begubózol

Ha az ember kicsit magányos, még jobban szeret otthon kuksolni és magát sajnálni. Hivatalos vagy egy buliba, de semmi kedved felkelni és puccba vágni magad, ezért dobsz egy üzenetet, hogy bocsi, mégsem mész és egész este fagyit majszolva nézel meg egy egész évadot a kedvenc sorozatodból? Erről le kell szokni. Otthon, a négy fal között senkire sem fog rátalálni egy új szerelem.

Erőltesd meg magad, öltözz fel és menj társaságba, nem fogod megbánni.

3. Mindenkit az exedhez hasonlítasz

Sokszor még magadnak sem vallod be, de szíved mélyén minden potenciális jelöltet a volt pasidhoz mérsz? Ez sajnos be fogja árnyékolni az összes interakciót. A volt szerelmed jóképű volt, okos és romantikus? Meglehet, de utólag hajlamosak vagyunk szebbnek látni a dolgokat, mint amilyenek valójában voltak és ez nincs másképp egyes exek esetében sem. Nincs két ugyanolyan személy és ha mindenkiben valaki másnak a darabjait keresed, annak sosem lesz jó vége. Hidd el, hogy találsz még olyan, sőt, sokkal jobb embert, mint amilyen ő volt.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv