5+1 nem szextipp, hogy minden eddiginél szexibb legyél

Sándor Alexandra
Írta: ,

Vörös rúzs, miniszoknya és egy kis csípőrisza? Felejtsd el a klasszikus tanácsokat, hiszen a valódi vonzerő belülről fakad! Csokorba szedtünk néhány ötletet, hogyan varázsolhatod ellenállhatatlanná magad.

Öltözz ki – magadnak! Kép forrása: unsplash

Ha kíméletlenül őszinte akarsz lenni magadhoz, simán bevallhatod, hogy főleg mások kedvéért szoktál kiöltözni.

Pontosabban azért, hogy minél előnyösebb színben tüntesd fel magad előttük.

Legyen szó várva várt randiról, fontos munkahelyi megbeszélésről vagy barátnős kávézásról, egyfajta megfelelési vágytól fűtött versenyszellem sarkall a „nincs egy rongyom se!” megállapítás utáni shopping-túrára.

De mi lenne, ha olykor saját magadért bújnál valami elképesztően fantasztikus göncbe, hogy leplezetlenül megcsodáld, milyen szuperül festesz benne?

Ezzel az önbizalom-növelő gyakorlattal elérheted, hogy melegítőben vagy pizsamában is extra-magabiztos legyél – illetve nélkülük is…

Egyél végig egy ínyenc menüt – lassan! Kép forrása: unsplash

A gasztronómiai élvezetek az érzékeket kényeztetik, csakúgy, mint a szex.

Az ételek illatának, ízének, színének és állagának alapos megfigyelésével, elemzésével és befogadásával akár erotikus élménnyé is varázsolhatod az evést.

Ha megtanulsz „itt és most” jelen lenni a táplálkozás során, nem csupán sebtében bekebelezni az ebédet, fogékonyabb leszel mindenfajta földi élvezetre.

Természetesen az a lényeg, hogy benned fejlődjön ki ennek a képessége, de még véletlenül se ellenkezz, ha egy partner(jelölt) hív közös lakomázásra.

Még izgalmasabbá teszi a dolgot, amikor mindketten sejtitek, mi lesz a desszert!