4 biztos jel, ami arra utal, hogy szeretethiányban szenvedsz

Szirák Viki
Írta: ,

Amikor valaki egy ideje szingli, de nagyon vágyna párkapcsolatra, előbb-utóbb szinte elkerülhetetlenül szeretethiányossá válik. Még ha ez átmeneti időszak is az életedben, sajnos akkor is negatív irányba befolyásolhatja mentális és lelki egészségedet egyaránt. Az alábbi jelek pedig arra utalnak, hogy az utóbbi időben te is ezzel a problémával küzdesz.

Az embereknek szükségük van arra, hogy szeretve legyenek, és úgy érezzék, hogy valakire mindig számíthatnak.

Még ha sok barátnőd is van, sajnos nem kizárt, hogy egy idő után szeretethiány uralkodik el rajtad; ilyenkor pedig gyakori, hogy semmihez sincs kedved.

Ha elmész otthonról, szinte erőd sincs beszélgetni másokkal, ha viszont otthon maradsz a négy fal között, borzasztó magány tör rád.

Emiatt a viselkedésed is kissé kiszámíthatatlan lesz, hiszen míg te kezdeményezed a baráti találkozót, addig nem kizárt, hogy amikor sor kerül rá, türelmetlen vagy a többiekkel, vagy váratlanul lemondod azokat.

Mindegy, mit csinálsz, az maximum csak egy kis ideig tölt el téged boldogsággal.

 

Míg egykor kedves és barátságos voltál az emberekkel, addig az utóbbi időben sokszor vagy ideges, és emiatt másokkal is ilyen stílusban beszélsz. Több konfliktusra kerül sor az életedben, akár olyan személyekkel is, akik egyébként nagyon közel állnak hozzád.

Előbb-utóbb kimondottan zavarni kezdenek téged azok a barátnőid, akik kapcsolatban élnek, így az sem kizárt, hogy szép lassan falat emelsz közéd és közéjük. Nem szívesen találkozol velük, mert tudod, hogy irigykedni kezdesz a sztorik hallatán, így igyekszel inkább azok felé közeledni, akik hozzád hasonlóan egyedülállók.

Emiatt viszont előbb-utóbb elveszíthetsz olyan barátokat, akik csak jót akarnak neked.

Az irigység egy természetes emberi érzés, ám a kapcsolataid érdekében jobb, ha igyekszel pozitívabb szemléletet magadra venni.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!