5+1 dolog, ami alapján beskatulyázzák a személyiségedet

Kerekes Vivien
Írta: ,
5+1 dolog, ami alapján beskatulyázzák a személyiségedet

Kép forrása: India Earl Photography

Amikor először találkozol valakivel, biztosan te is igyekszel minél hamarabb rájönni, pontosan kivel is van dolgod. Mik a jellemzőbb tulajdonságai, mennyire kedves, őszinte, megbízható, hiszen sokszor az apróbb részletekből lehet eldönteni, szeretnél-e baráti viszonyba kerülni az adott személlyel. De vajon mik azok a dolgok, amik alapján az emberek tudatosan (sokszor pedig tudat alatt) megítélnek másokat?

A kézfogásod

Nem véletlenül üdvözölnek kézfogással egy állásinterjú kezdetén: ez az egy mozdulat ugyanis több infót elárul rólad, mint gondoltad volna.

Azok, akik erősen fogják meg a másik fél kezét köszönéskor, magabiztos és erős karakternek tűnnek; míg a gyengébb kézfogás arra utal, hogy hajlamos lehetsz meghátrálni a kihívások során.

Ha viszont te vagy a kezdeményező fél üdvözléskor, kifejezetten barátságosnak tűnhetsz.

A színed Kép forrása: shopgallerystyle.com

Egy felmérés szerint az, hogy milyen színű ruhákat viselsz leginkább, rengeteg dolgot elárul a személyiségedről. Például azok, akik a sötét árnyalatokat kedvelik, érzékenyek, mindig odafigyelnek másokra, és művészi hajlammal vannak megáldva.

Akik inkább a piros színű darabokat részesítik előnyben, szeretik kiélvezni az élet örömeit, és nagyon erősen küzdenek a céljaik eléréséért.

A zöld árnyalat kedvelői hűségesek és gyengédek, míg azok, akiknek a kék a kedvenc színűk, erős lábakon állnak, és odafigyelnek mások érzéseire. Ha pedig esetleg a fehér a te színed, valószínűleg összeszedett és logikus gondolkodású személy vagy.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?