Számolj le a stresszel a sikeres emberek módszereivel!

Rádi Judit
Írta: ,

Hidd el, mindenki stresszel. Még azok is, akiken nem látszik, mert mindig lazának tűnnek. Ahogy te is, ők is azzal hitegetik magukat, hogy kirekeszthető az életünkből ez a görcsös feszültség. De ne legyünk naivak, még egy lakatlan sziget is hemzseg a stresszforrásoktól, ezért jobban tesszük, ha nem eltüntetni, hanem hatástalanítani próbáljuk azokat. Íme pár tipp néhány ismert és sikeres embertől, olvasd el javaslataikat és gondolkodj el rajtuk egy picit! Ha nekik sikerült, neked is sikerülhet!

Tölts időt azokkal, akik fontosak számodra Kép forrása: blogs.babycenter.com

"Következetesen ügyelek arra, hogy minőségi időt töltsek a családommal. A lányaim segítségével megtapasztalhatom, ki is vagyok valójában." Barack Obama, az Amerikai Egyesült Államok elnöke.

A téged ismerő és szerető emberekkel töltött idő lehetőséget ad arra, hogy kibeszéld problémáidat és megoldást találj azokra.

Kapcsolj ki Kép forrása: mindful.org

"Nem csak a készülékeket kell alkalmanként kikapcsolni, hanem magunkat is. Ha nem tudsz kikapcsolni, akkor feltöltődni sem tudsz." Ariana Huffington, médiamogul, a The Huffington Post társalapítója.

Tudom, tudom, sokszor hallottuk, az unalomig ismétlik, hogy legyen magunkra időnk. De erre tényleg figyelj oda, és kapcsolj, kapcsolódj ki.