Ekkor nem zavarja a férfiakat a súlyfelesleged - Túlsúlyosan is lehetsz elégedett!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ekkor nem zavarja a férfiakat a súlyfelesleged - Túlsúlyosan is lehetsz elégedett!

Kép forrása: prettypearbride.com

A nők sokkal többet aggódnak pluszkilóik miatt, mint a férfiak. Sőt, utóbbiak tökéletesen boldogok akkor is, ha van rajtuk némi felesleg. Ez a nőkről messze nem mondható el, legalábbis ezt támasztják alá a felmérések. De tényleg ennyire számít, mit mutat a mérleg? Az alábbiak esetén egész biztosan nem fogja érdekelni a körülötted levő férfiakat, hogy van rajtad némi plusz.

A felesleg döntés kérdése Kép forrása: prettypearbride.com

Kivéve bizonyos betegségeket, amik befolyásolják a testsúlyt, a kövérség, vagy éppen a vékonyság döntés kérdése. Vannak, akik csak akkor tudnának olyan vékonyak lenni, amilyenek szeretnének, ha azért nagyon szigorúan diétáznának és sokkal keményebben sportolnának. Ez – valljuk be – nem mindenkinek vágyálom és nem is mindenkinek van kitartása hozzá.

Ha úgy döntesz, hogy kockás hasat szeretnél, akkor meg kell reformálnod az étkezésedet, és keményebben kell elkezdened mozogni.

Dönthetsz úgy is, hogy jókat eszel, nem mondasz mindenre nemet, és csak akkor mész el sportolni, amikor tényleg kedved szottyan hozzá.

Ez is egy életmód, egy felfogás, ám azzal jár, hogy nem lesz kockás hasad. A te döntésed! Ennek tükrében akár élvezheted is a pluszkilóidat, hiszen a másfajta életvitel másfajta örömöket jelent.

Ha dúskálsz az életörömben

A férfiak túlnyomó többségét sem zavarja némi pluszkiló, csupán a nők gondolják, hogy valamennyi plusz komoly gondot jelent a párkeresés során.

Ez olyannyira nem igaz, hogy a legtöbb férfi szereti, ha kicsit teltebb a barátnője, nem pedig kifejezetten vékony, vagy éppen izmos.

Nyilván ízlés kérdése, de egészen biztos, hogy az önbizalom és az életöröm sokkal többet nyom a latban.

Lehet, hogy a férfi, akivel randizol, valódi szex-szimbólumnak tart, de egy pillanat alatt lerombolhatod a rólad kialakított képet, ha elkezded neki mondani, hány sikertelen diétán vagy túl, esetleg szégyellősen takargatod magadat, nem vagy hajlandó lámpafénynél szeretkezni.

Mindig tételezd fel, hogy a személyiséged, a hozzáállásod, a jó tulajdonságaid jóval többet számítanak, mint hogy eggyel nagyobb vagy kisebb a ruhaméreted az általad áhítottnál!

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv