6 női kommunikációs stratégia, ami nem vezet sehova

Sándor Alexandra
Írta: ,
A csajos reakciókkal önmagukban semmi gond nincsen. Egészen addig, amíg olyan irányt nem vesznek, hogy megnehezítik az életed. Összegyűjtöttük azokat a mintákat, amelyekkel talán újra és újra magadat mérgezed.
„Mindjárt kipurcanok a fáradtságtól!”

Szinte mindannyian kimerülünk a nap végére, hiszen bőven van mit csinálnunk.

A saját fáradtságod miatti siránkozás azonban nemcsak, hogy tovább csökkenti az energiaszintedet, hanem rövid- és hosszú távon is fáradtabbá tesz. 

Másfelől viszont egy kutatás nemrégiben bebizonyította, hogy ha arra gondolsz, milyen jót aludtál éjjel, annak ugyanolyan hatása van a szervezetedre, mintha tényleg kitartóan húztad volna a lóbőrt.

A lényeg tehát, hogy minél üdébb dolgok járnak a fejedben, te magad is annál frissebb leszel. Na, akarsz még panaszkodni amiatt, hogy mennyi mindent kell(ett) ma elintézned…?
Kajahisztéria

Bizonyos mértékig releváns tapasztalatcserének számít arról csevegni, hogy mik a paleolit étrend előnyei, illetve az sem árthat neked, ha smoothie-recepteket cserélsz.

Ha viszont egy átlagos munkahelyi vagy baráti vacsorán felmerül a sámán szentelte disznóhúsból készült grillkolbász témaköre, illetve valamelyikőtök a konyhafőnök alapos kivallatása után elkezdi grammra számolni az étteremben fogyasztott szénhidrátmennyiséget, világosodj meg: itt valami nagyon nem stimmel. 

Ha megpróbálsz 30%-kal kevesebbet társalogni a kajáról, és erre buzdítod a körülötted lévőket is, sokkal zökkenőmentesebb lesz az élet!