Rossz energiák, negatív spirál és nincs kiút? Íme néhány tipp, amikkel kitörhetsz belőle!

Stumpf Bea
Írta: ,
Rossz energiák, negatív spirál és nincs kiút? Íme néhány tipp, amikkel kitörhetsz belőle!

Kép forrása: nationalbookstore.com

Az életben minden energia. Van, ami pozitívan hat rád és felpörget, inspirál és továbblendít, és sajnos olyan is van, ami csak visszahúz és legyengít. Nem is kérdés, hogy milyen energiákkal érdemes körbevenned magad, mit kell saját magadnak is kreálnod és mi az, amiktől érdemes minél előbb megszabadulnod. Ha úgy érzed, hogy egy negatív spirálba kerültél, de nem látod, hogy hol a kiút, akkor segítünk!

Nem rólad szól Kép forrása: elvasomediolleno.guru

Lehet, hogy nem is gondolnád, de a környezeted reakcióinak 99%-a nem rólad szól. Nem feltétlenül néz valaki rád csúnyán, szól valaki úgy hozzád vagy nem hív fel, mert veled van baja.

Mindenki a saját gondjaival küzd és általában, ha nem is szándékosan, ezt vetíti ki a környezete felé.

Sok bosszúságot és mérgelődést megspórolsz magadnak, ha a környezetedből érkező negatív ingereket nem veszed egyből magadra, hanem megpróbálod őket elengedni a füled mellett és csak azt meghallani, ami valóban neked szól.

Védd magad Kép forrása: yellowtrace.com.au

Egyáltalán nem önzőség, sőt a boldog mindennapokhoz elengedhetetlen az, hogy kialakíts egy olyan védőhálót, amire mindig számíthatsz. Ezt persze többféleképpen is kiépítheted magad körül.

Kezdheted például azzal, hogy saját magadban változtatod meg a negatív gondolatokat, és megpróbálod őket pozitívvá formálni.

Ez már önmagában is segíteni fog abban, hogy ha valami rossz dologgal találkozol az életben, annak a megoldását kezdd keresni és ne a negatív oldalait.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba