5+1 dolog, amit a boldog és egészséges emberek reggel 8 előtt elvégeznek

Stumpf Bea
Írta: ,
5+1 dolog, amit a boldog és egészséges emberek reggel 8 előtt elvégeznek

Ha nem vagy egy korán kelő típus, és számodra teljesen hihetetlen, hogy mások hogyan tudják korán kezdeni a napot, akkor ez a cikk neked szól. Mindenre képes vagy ugyanis, csak a motiváción és az elkötelezettségeden múlik a dolog. Íme néhány inspiráció, hogy hogyan tudod fitten, egészségesen és produktívan indítani minden napod!

Maradj offline Kép forrása: makenna--alyse.tumblr.com

Ez nagyon fontos, hiszen ha belegondolsz, akkor a legtöbb reggeled azzal úszik el, hogy az ébresztő (esetleg a szundi többszöri) lenyomása után rögtön a mobilodhoz vagy a laptopodhoz nyúlsz, csekkolod, hogy mi történt éjszaka, miről maradtál le, és azzal stresszeled magad már az első percekben, hogy már most mivel vagy elmaradva.

Néhány percig még engedd ezt el, öleld meg a párod, a gyerekeid, lépj ki a teraszra vagy nyisd ki az ablakot, hallgasd a madarakat, és élvezd a napsütést!

Legyen rutinod Kép forrása: petitepearl.tumblr.com

Hidd el, a rutin nem mindig rossz dolog, hiszen a segítségével egy olyan egyszerű programot hozol létre az agyadban, amit minden reggel könnyedén előhúzhat.

Persze nem kell hozzá görcsösen ragaszkodni, de ha hozzászoktál, akkor erre már nem is lesz szükség, élvezni fogod.

A lényeg, hogy add meg magadnak ezt a plusz 15-20 percet reggelente is, hiszen a nyújtás, a reggeli vagy a napod megtervezése sokkal többet adnak hozzá a napodhoz, mintha ennyivel többet aludtál volna.

Fókuszban

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Egészség és életmód

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban