Napindító motivációk: ébredj ezekkel minden reggel!

Berényi Nóri
Írta: ,

Mindenkinek vannak rosszabb napjai, amikor ahhoz sincs kedve, hogy reggel felkeljen az ágyból. Aztán jön egy jó szó, egy motiváló idézet és hirtelen minden a helyére kerül. Olyan idézeteket gyűjtöttünk neked össze, melyektől jobb kedvre derülsz és erőt kapsz a folytatáshoz.

Paulo Coelho

„Találd ki, mit akarsz, és igyekezz túlteljesíteni az elvárásaidat. Gyakorolj rengeteget, és tedd nagyon magasra a lécet, válassz olyan távoli célt, amit csak nagyon nehezen érhetsz el. Mert ez a művész missziója: átlépni a saját korlátait. Az a művész, aki keveset akar és azt el is éri, tévúton jár.”

Valahol mind művészek vagyunk, akik keresik azt az utat, amit neki szánt a sors, csak az emberek többsége gyakran beleesik abba a hibába, hogy túl lusta küzdeni az álmaiért. Ahhoz, hogy megvalósítsd a céljaidat, küzdened kell, nem is akárhogyan. Fejlődj, törekedj többre és, ami nagyon fontos, hogy éld meg az utazásodat.

Elizabeth M. Gilbert

„Feltörekvő írók gyakran siránkoznak nekem: Van egy ötletem, de attól tartok, valaki más már megcsinálta. Igen, minden bizonnyal: a legtöbb dolgot már megcsinálták mások - de nem te.”

Fordítsuk ezt le a te életedre.

Van egy ötleted és eldöntöd, hogy többé már nem akarsz a társadalom által előírt mókuskerékben élni, helyette megvalósítod régi álmodat. De azért az ördög nem alszik és elhiteted magaddal, hogy tulajdonképpen nem vagy rá képes és aztán csodálkozol, ha valaki lenyúlja a briliáns ötletedet. A világ nem vár rád, szóval már ebben a pillanatban tedd meg az első lépést!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv