5 tipikus punnyadós szokás a két ünnep között, amit bátran ajánlunk neked is

Raczky Júlia
Írta: ,
5 tipikus punnyadós szokás a két ünnep között, amit bátran ajánlunk neked is

Nagy valószínűséggel senkinek nem kell bemutatni azt az édes pár napot a két ünnep között, melyet leginkább a semmittevés különböző árnyalataival lehet a legjobban jellemezni. Ilyenkor mintha egy kicsit megállna az idő, és a feladatok, kötelességek dacára azt csináljuk, amihez leginkább kedvünk van, és ami a legjobban esik. Vegyük is sorra, mik ezek!

Filmmaraton Kép forrása: tumblr, moonandtrees

A megfelelő ünnepi hangulat megteremtésében minden kétséget kizáróan nagy szerepet játszanak a tévéből ömlő karácsonyi filmek.

Ezeket az év bármelyik másik szakaszában mellőzzük, ilyenkor azonban egyszerűen elképzelhetetlen, hogy ne nézzük meg őket még egyszer. Mind tudjuk, miről beszélünk.

Az Igazából szerelemtől a Reszkessetek betörők!-ig ilyenkor mindent képesek vagyunk akár egy nap alatt is ledarálni, a kedvünk pedig garantáltan még vidámabb lesz tőlük

Közös sütögetés

Az ünnepek alatt az ember talán egyedül a főzéssel kapcsolatban szeretné bővíteni a tudását.

Utalunk itt arra a kissé nyomasztó érzésre, amikor a karácsonynak a közelgő vizsgák tudatával vágunk neki, és az efelett érzett lelkiismeret-furdalás dacára sem csinálunk semmit az újév napja előtt.

A közös sütögetés élménye azonban tökéletes stresszűző hatással bír, ráadásul talán még a nagyi titkos sütireceptjét is megkaparinthatjuk végre!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba