5 tipp, hogy felkeltsd a pasi érdeklődését, de mégis ő kezdeményezzen

Berényi Nóri
Írta: ,
5 tipp, hogy felkeltsd a pasi érdeklődését, de mégis ő kezdeményezzen

Titkon minden nő arra vágyik, hogy felkeltse a férfiak figyelmét, még akkor is, ha boldog párkapcsolatban él. Ha egyből arra asszociálnál, hogy ehhez méregdrága, márkás ruhákra van szükséged, akkor tévedsz. Az igazi férfiakat teljesen hidegen hagyja, hogy Jimmy Choo cipőt viselsz, vagy valami márkátlan utánzatot. Ami igazán számít, az TE magad vagy! Íme pár tipp, amitől bolondulni fognak érted.

Törődj másokkal Kép forrása: barefootblonde.com

A férfiak valójában imádják a kedves, jószívű nőket, akik törődnek másokkal és segítőkészen közelednek embertársaik felé.

Ha szeretnél valakit meghódítani, akkor egyenes út vezet hozzá, ha látja rajtad, hogy igazán érdeklődsz felőle és nem csak úgy teszel, mintha.

Lepd meg néha a kiszemeltedet egy aprósággal, amiről tudod, hogy sokat jelentene neki. Ezzel biztosan belopod magad a szívébe!

Járj emelt fővel Kép forrása: theclosetheroes.com

Meglepődnél, de rengeteget nyom a latba a járásod és a testtartásod.

Ha folyton behúzott nyakkal, görnyedt háttal járkálsz, azzal azt sugallod magadról, hogy egy visszahúzódó, önbizalom-hiányos nő vagy, aki szeretne láthatatlan maradni. És nyilván nem ez a cél, ha szeretnéd felkelteni a férfiak, illetve a kiszemelt férfi figyelmét.

Szóval húzd ki magad, fejet fel, és járj úgy, mint egy igazi királynő! Így garantáltan megfordulnak majd utánad az utcán.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján