5+1 ösztönző idézet azokra a napokra, amikor minden összeesküszik ellened

Berényi Nóri
Írta: ,
5+1 ösztönző idézet azokra a napokra, amikor minden összeesküszik ellened

Néha elég egy jó szó, és máris szebb lesz tőle a napod. Hirtelen elvonulnak a felhők, és újra észreveszed a szép dolgokat az életedben. Összegyűjtöttünk neked pár szívmelengető idézetet azokra a napokra, amikor jól jön egy kis extra biztatás. 

Le az elvárásaiddal! Kép forrása: instagram.com

Nekem soha nem voltak nagy elvárásaim, és ennek köszönhetően én vagyok a legkevésbé megkeseredett nő, akit ismerek.” – Audrey Hepburn

Hiába, ő valamit nagyon tudott. Nem az a baj, ha vannak elvárásaid magaddal szemben, mert igazán csak ez által fejlődhetsz, de az már nem egészséges, ha mindennel szemben irreálisan nagy követelményeket támasztasz. Így észre sem veszed a megannyi lehetőséget, amit az élet kínál neked.

Lehet most az a legnagyobb feladatot, hogy kicsit belazulj és perspektívát válts!

Amikor kudarc ér

Az vagy, akinek hiszed magad. Ne ismételgesd folyton, amit a "pozitív gondolkodás" hívei sulykolnak, hogy "igen, szeretnek, igen, erős vagyok, igen, meg tudom csinálni".

Nem kell mondogatnod, hiszen ezt már tudod. Ahelyett, hogy megpróbálnád bebizonyítani, hogy jobb vagy, mint gondolod, egyszerűen nevess. Nevess az aggodalmaidon, a bizonytalanságodon. Nézd humorral a gyötrelmeidet. Kezdetben nehéz lesz, de lassanként hozzászoksz.” – Paulo Coelho

Ez a gondolat kincset érő lehet azokban a percekben, amikor kételkedsz magadban. Nem mások határoznak meg téged, egyedül csak az számít, hogy te mit gondolsz magadról. Csupán az, hogy szemléletet váltasz a saját magadról alkotott képről, hegyeket tud megmozgatni. Itt az ideje, hogy leállj a kishitűséggel és bebizonyítsd, hogy bármire képes vagy! Ha útközben párszor megbotlasz, ne bánd, nevess egy jót magadon, és menj tovább előre.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján