3 ősi mantra, ami megváltoztatja az életed: összehangolja a tested, a lelked, és az elméd

Esztergály Lilla
Írta: ,
3 ősi mantra, ami megváltoztatja az életed: összehangolja a tested, a lelked, és az elméd

A mantra egy hang, szótag, szó (vagy szavak) folyamatos ismétlése, melynek nem csupán a jelentése, de a rezgése által is elérhető a tökéletes harmónia: összehangolja a testet, a lelket, és az elmét. A meditáció ősi eszköze, amely megtanít fókuszálni, segít tisztítani az elmét, valamint a lélek számára is gyógyír. Mantrázz, és teremtsd meg magadnak a béke stabil szigetét a rohanó hétköznapok sűrűjében!

Meditáció, spirituális fejlődés, magasabb minőségű élet

Mindez jól hangzik, és hidd el, nem is nehéz elkezdeni. Csupán nyitottság és rendszeresség szükséges hozzá: apránként építsd fel, minden napra iktass be pár percet, a többi pedig majd jön magától.

Mantrák ismételgetésével elérhető egy olyan kikapcsolt, tiszta tudatállapot – ha úgy tetszik, meditatív állapot –, amely előbb-utóbb kapcsolatot teremt közted és az univerzum között. Ha szétszórt vagy, különösen hasznos mantrázgatnod, hiszen segít vezetni a figyelmet, és megtanít koncentrálni. Ráadásul a mantrák segítenek az öngyógyító folyamatokat is beindítani!

Ha nem tudod, hogyan kezdj neki, keress fel egy jógastúdiót, vagy hallgasd meg interneten! Igazán modern, kellemes feldolgozásokra is bukkanhatsz, amiktől garantáltan megjön a kedved a mantrahallgatáshoz.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!