Ördögi pótcselekvések, amik miatt képtelenek vagyunk egyről a kettőre jutni

Raczky Júlia
Írta: ,

Biztosan veled is előfordult már, hogy amikor valami elintéznivalód lett volna, azt vetted észre magadon, hogy hirtelen minden más jobban felkelti az érdeklődésedet, és végül addig halogatod az adott feladatot, amíg a pótcselekvéseiddel az egész napot sikerül kitölteni és haszontalanná tenni. Cikkünkben összegyűjtöttük az elkalandozások leggyakoribb eseteit, amelyeket kiiktatva lényegesen hatékonyabbak tudnánk lenni, legyen szó tanulásról vagy munkáról.

Tévé ON, munka OFF

Nos, a leginkább hasznos tanács mindenki számára: ilyenkor semmi esetben sem szabad a televíziót bekapcsolni!

A Paprika Tv különböző (amúgy nagyon szórakoztató!) műsoraitól kezdve, az Animal Planetes állatmentős videókon át ilyenkor hirtelen minden nagyon érdekessé válik.

A legrosszabb, hogy ilyen esetekben az ember olyan sorozatok felett is elmélázgat, amelyek elől normális esetben nagyon sebesen elmenekülne.

E szenvedési kategória alá sorolható a pihentetésképpen betett, 20 perces sorozatrész is. Úgyis több lesz belőle!

Facebookozás Kép forrása: pexels.com

Biztosan a te fejedben is megfordult már a gondolat, hogy bárcsak soha senki ne találta volna fel a Facebookot...

A pótcselekvések 21.

századi éllovasa a "facebookozgatás".

Ismerősök, akiknek a kutyája sosem érdekelt, 10 éve nem látott osztálytárs nyaralós képei, vagy éppen eljegyzési fotói, vicces oldalakon való szörfölgetés, ilyenkor tulajdonképpen minden mindegy, bármit megnéz az ember.

A legbosszantóbb az egészben, hogy az ilyenkor pocsékba ment órát az ember soha nem kapja vissza az életében, és mindig arra gondol, hogy ennyi erővel egy jó könyvbe, vagy egy filmbe is belekezdhetett volna. Bárcsak így lenne!