Önmagad árnyéka vagy? Így rázd fel magad és nyújtsd a maximumot

Berényi Nóri
Írta: ,

Néha az a legnehezebb, hogy saját határainkat átlépve cselekedjünk és hozzuk ki magunkból a maximumot. De miért olyan nehéz ezt megtennünk és miért nem cselekszünk, ha érezzünk, hogy erre van szükségünk ahhoz, hogy a maximumot nyújtsuk?

A legfontosabb az önbecsülés Kép forrása: thecraftedlife.com

Ha nincs önbecsülésed, akkor soha nem fog sikerülni az, amit eltervezel és szeretnél megvalósítani. Könnyen kiderítheted, hogy neked milyen az önbecsülésed, csak tedd fel magadnak a kérdést: Mit teszel akkor, ha mindenki azt mondja neked, hogy nem vagy rá képes?

Elhiszed nekik és inkább beletörődsz a ténybe, hogy te tényleg kevés vagy az álmaidhoz, vagy megmutatod az összes kétkedőnek, hogy mire vagy képes.

Ez utóbbihoz bátorság kell, mert nem biztos, hogy minden simán megy majd, de, ha keményen dolgozol, akkor bármit elérhetsz!

Fogadd el a változást Kép forrása: creativecaroline.com

Az élet folyamatos változás. Akit ma szeretsz, azt lehet, hogy évek múltán már nem fogod, a munkád, ami most az életed, lehet, hogy idővel csak felesleges időpazarlás lesz számodra.

Fogadd el, hogy az állandóság nem létezik és máris könnyebben tudsz majd mindent feldolgozni.

Ne ragaszkodj olyan dolgokhoz, melyek már nem a te érdekeidet szolgálják és csak megszokásból vannak jelen az életedben. A változás fájdalmas, de hidd el, hogy nélküle nincs fejlődés és előrelépés, szóval merj változtatni!