Nem érzed magad szexinek? Ez az 5 dolog azonnal változtat rajta

Írta: ,

Mindenkinek jól jön néha egy kis extra önbizalom, pláne akkor, ha nem érzi magát túlságosan szexinek. Bárkivel előfordul – hiába tudod, hogy gyönyörű vagy úgy, ahogy vagy (mert így van!), vannak rosszabb napok. Ilyenkor vedd elő ezeket a tippjeinket, és próbád ki őket, mert biztosan segíteni fognak!

Illatozz! Kép forrása: stylecaster.com

1/5 Illatozz!

A szexisség nem csak azon múlik, mennyire jól nézel ki egy vörös miniruhában, vagy hogy hogy áll rajtad a magassarkú és a piros rúzs. Nagyon sok tényezője van annak, hogy mitől tartunk valakit szexinek, és ennek az egyik fontos eleme az illata.

Egy fűszeres, csípős, dögös aroma rögtön visszaadja az önbizalmadat, mert tisztának, ápoltnak és illatosnak érzed magad tőle. Néha váltogasd, hogy milyen parfümöt használsz, mert hamar hozzászokik az orrod, és te nem fogod érezni magadon.

Érdemes nappalra egy könnyebb, virágos változatot bevetni, estére, mondjuk randikhoz pedig jöhet az igazi dög!

Kényeztesd magad! Kép forrása: dustjacket-attic.com

2/5 Kényeztesd magad!

Néha mindenkire ráfér egy kis kényeztetés, nem igaz? Az önbizalomhiány legjobb ellenszere egy kis vásárlás, egy fodrász, kozmetikus vagy körmös – ha azonban nem engedheted meg magadnak, hogy éppen elmenj ilyen helyekre, otthon is rendezhetsz magadnak mini-wellness délutánt.

Fillérekért vehetsz magadnak egy alkalmas arc- és hajpakolást vagy beszerezhetsz egy jó illatú fürdősót (ez is párszázas tétel), mellé pedig feltehetsz egy kis kellemes zenét. Fesd ki a körmeidet, radírozd le a bőrödet, borotválkozz meg tetőtől talpig – kicsit figyelj csak magadra.

Meglátod, olyan lesz, mintha újjászülettél volna.

Csin-csin! Kép forrása: thestylescribe.com

3/5 Csin-csin!

Távol álljon tőlem, hogy arra buzdítsalak, hogy itallal oldj meg bármit is, de egy pohár bornak vagy pezsgőnek számtalanszor kimutatták már a pozitív hatásait.

A rengeteg egészségügyi pozitívum mellett még a hangulatodat is felturbózhatja, ha iszol pár kortyot, főleg, ha randira készülődsz, és szeretnél ellazulni.

Persze fontos, hogy a mértéket okosan válaszd meg – egy-másfél deci bor a szervezetedre és a kedvedre is egyformán jó hatást gyakorol majd anélkül, hogy eltompítana. 

Öltözz fel! Kép forrása: brittanickel.tumblr.com

4/5 Öltözz fel!

Nagy különbség van aközött, hogy otthon kényelmesen öltözöl, vagy úgy nézel ki, mint akin átment az úthenger.

Amikor felkelsz, fésüld meg a hajad, mosd meg az arcod, vegyél fel valami puha, kényelmes otthoni ruhát.

Ma már fillérekért lehet olyan szabadidőt venni, amit nyugodtan tudsz otthonra hordani, mert direkt arra találták ki. Hidd el, ha nem lelakottan töltöd el az idődet otthon sem, sokkal dögösebbnek érzed magad ilyenkor is.

Elő a szexi fehérneművel! Kép forrása: nastygal.com

5/5 Elő a szexi fehérneművel!

Ja, hogy nincs kinek? Dehogynincs! Magadnak! Azonnali önbizalom-löketet ad, ha tudod, hogy a viselt ruhák alatt egy csipke- vagy szaténcsoda érintkezik a bőröddel.

Teljesen más hangulatban telik majd a napod, amikor tudatában vagy annak, hogy egy igazi szexistennő bújik meg az ing és a nadrág alatt. Még a kényelmet sem kell feláldoznod, annyi olyan gyönyörű fehérnemű van már, ami szép is, és kényelmes is – ne sajnálj néha kicsit többet áldozni rá.

Ha pedig van barátod, lepd meg őt azzal, hogy este ilyen dögös szerelésben várod.