Hogyan tartod a kezedben az okostelefonodat? Ez sokat elárul a személyiségedről

Szirák Viki
Írta: ,

Nincs két olyan ember a világon, akik mindent ugyanúgy csinálna, így nem csoda, hogy még az okostelefonodat sem feltétlenül úgy tartod a kezedben, mint a párod vagy a tesód. Ez az eszköz mára életünk részévé vált, és a kapcsolattartás fontos eszköze lett; de azt biztosan nem tudtad eddig, hogy a személyiségedről is árulkodik az, te miként használod a mobilodat!

1. Ha egy kézben tartod

Amikor görgetsz a telefonodon, mindig csak az egyik kezedet használod? Többnyire a hüvelykujjaddal görgetsz, a többivel pedig tartod a készüléket?

Akkor ez azt jelenti, hogy te egy igazán magabiztos személyiség vagy, aki nyitott a kockázatokra, hiszen tudja, hogy így lehet igazán nagyot nyerni az életben

Azonban érdekes módon a kapcsolataidban nem ezt az elvet vallod. Szerinted fontos, hogy megismerd a másik felet ahhoz, hogy be merd engedni őt az életedbe, és egy pár legyetek. Te sosem jössz össze valakivel az első találkozás után, mert félsz attól, hogy csalódni fogsz, és összetörik a szíved. Emiatt a férfiak kissé távolságtartónak és ridegnek tarthatnak, pedig nem vagy az, csak idő kell, hogy megnyílj mások előtt szerelmi téren.

2. Egyik kezeddel tartod, a másik mutatóujjaddal görgetsz

Többnyire úgy telefonozol, hogy az egyik kezeddel kitámasztod a mobilt, míg a másik kezed mutatóujjával görgetsz és pötyögsz? 

Hogyan tartod a kezedben az okostelefonodat? Ez sokat elárul a személyiségedrőlKép forrása: LDProd/depositphotos.com

Akkor te igazán kreatív személyiség vagy, aki az életre is egyedi módon tekint. Szeretsz egyedül lenni, hogy összeszedhesd a gondolataidat, hiszen rengeteg klassz ötleted van, amiből akár lehetne is alkotni valamit. Ezt a kreativitást szereted kiélni rajzolással, írással, akár táncolással is; a lényeg, hogy közben agyilag is feltöltődj.

A szerelemben azonban kissé félénk típus vagy, és nehezen alakítasz ki új kapcsolatokat. Időre van szükséged, hogy megmutasd valódi énedet, de amikor ezt végre sikerül megtenned, biztos, hogy a párod teljesen oda lesz érted!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!