Mikor lesz egy nőből hölgy? 5 viselkedés, ami megkülönböztet minket

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Mikor lesz egy nőből hölgy? 5 viselkedés, ami megkülönböztet minket

Tudod, mi az, ami igazán szexi? Egy ártatlannak tűnő hölgy, aki piszkos viccet mesél. Egy nő, aki már felismerte, hogy milyen gyönyörű.” Courtney E. Martin amerikai blogger meglátása tökéletesen leírja, mi tesz egy nőt igazi hölggyé. Nem csak a külcsínen van a hangsúly, mivel egy igazi hölgynek olyan erős a kisugárzása, hogy szinte ragyog, így lehetetlenség nem észrevenni. De miben is rejlik ez a „varázserő”? 

Inspirálnak másokat Kép forrása: oraclefox.com

Bizony, egy igazi hölgytől csak tanulni lehet, mivel kellő intelligenciával és erővel rendelkezik ahhoz, hogy inspirálni tudjon másokat. Ha egy ilyen személy közelében vagy, legtöbbször azt érezheted, hogy energiát ad, felemel és olyan tanácsokkal lát el, melyek hasznodra válnak.

Nem csak magáról mesél megállás nélkül, hanem érdeklődik felőled és figyelemmel kíséri a mondandódat. Talán az egyik legjobb érzés a világon, amikor inspirálsz és motiválsz másokat, ez által pedig jobbá teszed egy másik ember életét.

Légy a fény az emberek életében, mert ezzel te is csak nyerhetsz!

Elérhetetlenek Kép forrása: linxspiration.com

Legalábbis annak tűnnek. Manapság már egyre megszokottabb, hogy az udvarlásban a nők veszik át az irányítást, megfosztva ezzel a férfiakat a hódítás izgalmától.

Akkor számítasz majd igazgyöngynek egy férfi szemében, ha küzdhet érted, ha eléred, hogy senki más ne érdekelje úgy, ahogyan te.

Nyugodtan legyél kicsit távolságtartóbb a randizós időszakban, közben pedig nyűgözd le a személyiségeddel. Teljesen odáig lesz érted, viszont az elején húzz meg egy láthatatlan határvonalat, amit ne engedj átlépni. Hidd el, teljesen elcsavarod a fejét, ha azt érzi, hogy megközelíthetetlen vagy. Mert ugye tudjuk, hogy mindig a tiltott gyümölcs a legédesebb. :)

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv