Nincs helyett van! Így változtass a felfogásodon 2018-ban

Berényi Nóri
Írta: ,

Mondani könnyű, igaz? De az a helyzet, hogy igenis képes vagy megváltoztatni a gondolkodásodat és, ami a legfontosabb, megválogatni a gondolataidat. Képzeld csak el, hogy hány ajtó tárulna ki előtted, ha csupán ezt az egy fogadalmadat teljesítenéd újévkor. Ez lehetne a kulcs a többi álmod megvalósításához, mi pedig szeretnénk ebben segíteni.

Ünnepek utáni depresszió Kép forrása: ultimatecoffeecup.com

Kezdjük azzal, hogy sokakra nagyon rossz hatással van az ünnepek elmúlása.

Van, aki új lendülettel vág bele a következő évbe, de sajnos olyan is akad, akit teljesen lebénít a tudat, hogy vége a nagy karácsonyi hűhónak és vissza kell térnie a szürke hétköznapokba.

Hát először is nem kell! Bizony ez már csak ilyen, a karácsony jön-megy, nem érdemes erre alapoznod a jókedvedet.

Viszont tanulj meg örülni annak a személynek, aki jelenleg vagy. Mert még, ha nem is tudsz róla, rengeteget fejlődtél egy év leforgása alatt.

Ha nem jön Mr. Big Kép forrása: miarmarioenruinas.com

Akkor A. opció, esténként telesírod a párnádat és azzal a tudattal alszol el, hogy az örök magány lesz az egyetlen társad, vagy B.

variáció, nem görcsölsz rá a párkeresésre.

Azért mondjuk ezt el neked újra és újra, mert bár a többség egyetért ezzel az állítással, mégis nehezen tudja megvalósítani, hogy ne stresszeljen rá a párkapcsolat kérdésre.

Tudod mi segít leginkább? Ha őszinte leszel magadhoz és tudatosítod, hogy igen, lehet, hogy még nagyon sokáig Bridget Jones-ként fogsz élni, de addig is nem egy másik embertől teszed függővé a boldogságodat.

Élvezd ki, hogy most még szabad vagy és tedd meg azokat a dolgokat, melyeket eddig csak terveztél.