Nemsokára 30 leszel? Ne pánikolj, inkább menj végig ezen a listán és élvezd az életet!

Stumpf Bea
Írta: ,

Amikor harminc éves leszel, úgy érzed ez egy nagy mérföldkő az életedben, így nem árt átgondolni, hogy mik a terveid, mit értél már el és mi az, ami még előtted áll. Amikor gyerek voltál, biztosan egészen mást gondoltál a harmincasokról, mint amit most gondolsz magadról, ami teljesen rendben van. Íme néhány tipp, hogy harminc előtt még miket érdemes megfontolnod!

Értékeld a hétvégéd Kép forrása: camillestyles.com

Az egyik legjobb dolog abban, hogy öregszel, az, hogy elkezded értékelni a fontos dolgokat.

Az egyik ilyen a hétvége, amit harminc körül egy átdolgozott hét után már inkább a családoddal töltesz, mint hogy buliból buliba ugrálsz és az egyik napot végigalszod.

Nyilvánvaló, hogy nem mindig tudod tökéletesen tölteni a hétvégéd, de amikor tudod, kapcsold ki a telefonod, ne dolgozz és pihenj, amennyit csak tudsz.

Kirándulj, főzz, beszélgess, aludj, olvass, és élvezd az életet!

Utazz Kép forrása: tumblr.com, iopop

Manapság már nagyon olcsón lehet utazni, így a pénz nem lehet akadálya annak, hogy néha kirúgj a hámból és magad mögött hagyd az otthonodat egy kicsit.

Itthon is szuper helyekre lehet bukkanni, de 30 körül már megérdemled azt, hogy külföldre is ellátogass néha.

Ilyenkor teljesen másképp viselkedsz, más embereket és kultúrákat ismerhetsz meg, és észrevétlenül változol, alkalmazkodsz, nem utolsó sorban pedig szuper élményeket szerzel.

Ha volt már szerencséd ahhoz is, hogy külföldön élj vagy dolgozz, akkor biztosan hevesen bólogatsz, de ha eddig halogattad, akkor ideje most belevágni, később ugyanis már sokkal nehézkesebb lesz a dolgod!