A következő esetekben nem zavarja a férfiakat a súlyfelesleged: túlsúlyosan is lehetsz elégedett

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A következő esetekben nem zavarja a férfiakat a súlyfelesleged: túlsúlyosan is lehetsz elégedett

Kép forrása: prettypearbride.com

A nők sokkal többet aggódnak pluszkilóik miatt, mint a férfiak. Sőt, utóbbiak tökéletesen boldogok akkor is, ha van rajtuk némi felesleg. Ez a nőkről messze nem mondható el, legalábbis ezt támasztják alá a felmérések. De tényleg ennyire számít, mit mutat a mérleg? Az alábbiak esetén egész biztosan nem fogja érdekelni a körülötted levő férfiakat, hogy van rajtad némi plusz.

Ha előtérbe helyezed a nőies öltözködést Kép forrása: debshops.com

Némi túlsúlyt tökéletesen palástolhatsz, ha ügyesen öltözködsz. Amennyiben tanácstalan vagy, érdemes szakértő segítségét kérned, mert életre szóló praktikákkal láthat el. Persze a neten is böngészhetsz hasznos tippek után, a végső döntést úgyis akkor tudod meghozni, mikor a tükör elé állsz.

Ami biztos, hogy a magas sarkú a jó barátod, és a sötét színek is kellően háttérbe szorítják azt, amit szeretnél eltakarni. A vidámabb, világosabb árnyalatokkal, mintákkal oda terelheted a figyelmet, amit szívesen kiemelnél.

A karcsúsított kabátok, kardigánok minden évszakban praktikusak számodra, és a térdig, térd fölé érő szoknyák is szinte kivétel nélkül vékonyabbnak fognak mutatni.

Az garantált, hogy egy jó összeállítás – főleg, ha ízléses és ápolt megjelenéssel párosul – minden vélt, vagy valós hibádat háttérbe szorítja. Ráadásul önbizalmat is ad, amiből sajnos a mai telt nők sokszor szűkölködnek.

 

Ha dúskálsz az életörömben

A férfiak túlnyomó többségét sem zavarja némi pluszkiló, csupán a nők gondolják, hogy valamennyi plusz komoly gondot jelent a párkeresés során.

Ez olyannyira nem igaz, hogy a legtöbb férfi szereti, ha kicsit teltebb a barátnője, nem pedig kifejezetten vékony, vagy éppen izmos.

Nyilván ízlés kérdése, de egészen biztos, hogy az önbizalom és az életöröm sokkal többet nyom a latban.

Lehet, hogy a férfi, akivel randizol, valódi szex-szimbólumnak tart, de egy pillanat alatt lerombolhatod a rólad kialakított képet, ha elkezded neki mondani, hány sikertelen diétán vagy túl, esetleg szégyellősen takargatod magadat, nem vagy hajlandó lámpafénynél szeretkezni.

Mindig tételezd fel, hogy a személyiséged, a hozzáállásod, a jó tulajdonságaid jóval többet számítanak, mint hogy eggyel nagyobb vagy kisebb a ruhaméreted az általad áhítottnál!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!