Nem az életeden kell változtatnod, hanem a hozzáállásodon - 5 tipp hozzá

Berényi Nóri
Írta: ,

Amikor a hatalmába kerítenek a negatív érzések, mert úgy érzed, hogy például beleszürkülsz a hétköznapokba, vagy éppen célt vesztettél, akkor van egy fontos tanács, amit mindenképpen meg kell fogadnod. Nem kell az életedet fenekestül felforgatni, egyszerűen csak változtatnod kell a hozzáállásodon.

Reggelek Kép forrása: kind-folk/tumblr.com

Utálod a reggeleket, korán kell kelni és elkezdeni a napi rutint… és egy idő után már a rosszkedv is rutinná válik. Ezt te sem akarhatod! Miért van beprogramozva az emberekbe, hogy a hétköznapok csak szörnyen indulhatnak? Ez legyen a te saját döntésed és elhatározásod.

Tehát ezután is ugyan úgy munkába kell menned reggelente, de már másképp. Biztos van valami, amitől mindig jobban érzed magad. Lehet ez a kedvenc zenéd, filmed, vagy egy ébresztő hívás a legjobb barátnődtől.

Igazéból csak a kreativitásodon múlik, hogy miként telik a reggeled.

És a folytatás Kép forrása: dyingofcute/tumblr.com

Túl vagy egy pörgős készülődésen és elindulsz munkába. Lehet, hogy éppen dugóban ülsz, vagy a buszon idegesítettek fel, de a lényeg, hogy maradj higgadt és csak arra fókuszálj, hogy kihasználd azt az időt, amit még munka előtt magaddal tölthetsz.

Aztán mikor beérsz, akkor add át magad a munkahelyi feladataidnak és zárd ki a magánéletedet amennyire csak tudod.

Nap végén pedig hagyd ott az összes munkádat, indulj el haza és csinálj valamit, ami nem megszokásból jön.

Ez magadnak is egy kihívás, ráadásul nem érzed azt, hogy az összes napod ugyan olyan.