Neked alfa személyiséged van? Figyeld meg magadon a jeleket

Kovács Andrea
Írta: ,
Neked alfa személyiséged van? Figyeld meg magadon a jeleket

Az alfa hím kifejezést már jól ismerjük, de arról lényegesen kevesebbet hallunk, hogy pontosan milyen is egy alfa személyiség. Ez ugyanis nem kizárólag a férfiakra lehet igaz; rengeteg olyan nő él a világban, akik erősek, ambíciózusok, és ezzel talán kicsit meg is ijesztik a környezetüket. Ha az alábbi jellemzők igazak rád, lehet, hogy neked is ilyen személyiséged van!

Jól megvagy egyedül is Kép forrása: trendytraveler.tumblr.com

Nem zavar, ha valamit egyedül kell elintézned, és szinte sosem érzed magad magányosnak. Erről szimplán az tehet, hogy megszoktad már a függetlenséged, és nincs is szükséged mások segítségére.

Emellett viszont mindig örülsz annak, ha olyan emberekkel kell együtt dolgoznod, akik megértik, és támogatják az ötleteidet.

Mivel egyedül is jól feltalálod magad, az sem zavar, ha társaság nélkül kell elutaznod valahova. Hiszen nincs szükséged másokra ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben!

A tetteknek hiszel, és nem a szavaknak Kép forrása: junebugweddings.com

Tudod jól, hogy az emberek sajnos nem mindig mondanak igazat, ezért a szavak helyett a cselekedeteiket tartod fontosnak.

Sosem szoktad mások üzeneteit elemezgetni, és rejtett gondolatokat keresni minden mondat mögött, mert számodra ez időpazarlás.

A szemtől szembe történő kommunikációban hiszel, a testbeszédben, és a gesztusokban, amelyek a beszélgetést kísérik.

Ugyanezt adod vissza másoknak is; ha valakivel a Facebookon beszélgetsz, nem próbálsz köntörfalazni. Nem taktikázol azzal, hogy mikor írj vissza a beszélgetőtársadnak, hiszen amint jut rá időd, meg is teszed.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!